Романтични жестове, които ще зарадват гаджето

2015-08-10 11:54:00
Романтични жестове, които ще зарадват гаджето
Снимка: iStock

Има хора, които смятат, че има един-единствен начин любовта да бъде изразена и това е като кажеш на човека до себе си „Обичам те“. Всъщност има много дребни жестове, които могат да покажат и да докажат на половинката ти твоите чувства. Кои са те?

 

Масаж на стъпалата – и мъжете, и жените обичат да им масажират стъпалата. Дори да не обичаш и да не можеш да правиш масажи, трябва да отделиш няколко минути на любимия си човек и да го зарадваш с този жест. Може да направиш масаж на стъпалата, на раменете, на ушите, на дупето, където искаш и където той/тя иска. Важен е жестът!

 

Романтична бележка – в днешно време голяма част от комуникацията между хората става със съобщения – SMS-и, съобщения в социалните мрежи, e-mail-и, факсове и т.н. Повечето от тях обаче са свързани с работа. Ако искаш да зарадваш гаджето си, може да му изпратиш съобщение няколко минути, след като сте се разделили, за да му покажеш, че вече ти липсва и постоянно мислиш за него. Може да го изненадаш и като напишеш някаква романтична бележка и я скриеш на място, на което ще я намери след време – в джоба на якето, под възглавницата и т.н.

 


 

Спокойна вечер – този жест е подходящ за двойките, които често се карат. Вместо да се ядосвате излишно и да си разваляте вечерта, постарайте се да прекарате една спокойна вечер заедно и да си припомните колко хубаво ви е било в началото на връзката. Препоръчително е да си обърнете достатъчно внимание, т.е да оставите телефоните, телевизора и лаптопа далеч от вас и да си говорите. В днешно време все повече двойки прекарват време заедно, но не си общуват, защото всеки си прави нещо на смартфона. С течение на времето партньорите се отдалечават и се стига до раздяла. А ти не искаш това, нали?

 

Романтична разходка – в началото на всяка връзка влюбените излизат навън и прекарват доста време заедно, като правят най-различни неща като разходка по центъра на града, хапване във вкусен ресторант, кино, боулинг и т.н. Измисли нещо готино и го предложи на гаджето си. Сега времето е хубаво, така че може да отидете някъде сред природата и да прекарате деня двамата заедно или в компанията на приятели. Хубаво е от време на време да разнообразявате връзката си.

 

Направи му сандвич – ако на гаджето ти му предстои път или обича да си носи ядене в училище/на работа, може да му направиш сандвич и да го изненадаш. Със сигурност знаеш какво обича и какво не обича, така че подбери любимите му храни, които са подходящи за сандвич и го изненадай с нещо вкусно.

 

Хубаво е да знаеш, че каквито и жестове да правиш за любимия си човек, те се обезсмислят, ако са вследствие на гузна съвест или насила, т.е защото знаеш, че така трябва. Никой жест не може да изкупи вината ти, че нямаш достатъчно време за гаджето си или не се отнасяш мило с него.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия