Няколко забавни секс приключения

2016-01-20 19:27:00
Няколко забавни секс приключения
Снимка: freedigitalphotos.net

Хубаво е, когато има тръпка в сексуалния ти живот, особено ако имаш партньор от дълго време. Ето няколко забавни секс приключения, които със сигурност ще помниш за дълго.

 

Филм за възрастни. Облечи рокля, пропусни бельото и идете на кино на някой филм. Седни отзад с партньора ти и изчакай някой напрегнат момент  от филма, за да насочиш ръката на любимия към определена част от тялото ти. Докато на екрана се случва нещо разтърсващо, между вас двамата ще се случват много неща. Но все пак идете на някоя по-късна прожекция, когато няма хора в залата. Никой не знае какъв ще бъде краят на филма.

 

Мръсни снимки. Няма лошо да се позанимаваш. Облечи секси бельо и накарай партньора си да те снима (или се снимай и му изпрати снимката по време на деня, в което не сте заедно, за да го накараш да те иска моментално и да има приятно напрежение, докато се срещнете).

 

 

Направи бельо от сметана. Бельо от бита сметана звучи добра идея – нека  твоят приятел оближе наполовина дясната ти гърда. После потопи пръста си в течен шоколад и го накарай да го смуче или пък сложи по врата му и го оближи ти. Много скоро ще се отдадете на сладки ласки.

 

Вържете си очите. Ти и партньорът ти трябва да си сложите превръзки на очите. Без да използвате зрението си, опитайте по-сложни пози като 69 или ездачката наобратно. Опипването в тъмното ще доведе до забавен и удовлетворяващ по-различен от обикновено секс.

 

Направи се на жената вампир. Облечи си кърваво червено бельо. Измий си хубаво зъбите, за да изглеждат лъскави и бели. След това му скочи, хапейки го за врата (не прекалено силно) и постепенно се спускай надолу. Леко докосни пениса му със зъби, като редуваш това с въртеливо галене с език. Ще го подлудиш.

 

Завържи партньора си като му омотаваш ръцете над главата. След това целувай цялото му тяло като спираш, за да обърнеш специално внимание на пениса му. Допълни атмосферата като пуснеш подходяща музика и облечеш нещо секси.

 

Играйте си на доктор и пациент. Легни на пациентското канапе и кажи от какво се оплакваш, докато той разкопчава панталона и сваля блузата ти. Терапията, която ще ти предложи ще бъде доста приятна и за двама ви.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия