Как да подобриш сексуалния си живот [част втора]

2016-01-15 17:01:00
Как да подобриш сексуалния си живот [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.com

Знаеш ли какво наистина искаш в секса, какви са нуждите и желанията ти? Ако отговорът ти е не, значи е време да се замислиш. А между другото ние ще ти дадем няколко съвета как да подобриш сексуалния си живот.

 

Прави упражненията на Кегел. Тези упражнения представляват стягане и оформяне на мускулатурата на влагалището, но са от полза и за пикочния мехур и червата. А и не са сложни: просто стегни вагината си, задръж 2-3 секунди и отпусни. Повтори поне двайсетина пъти. Важно е да ги правиш редовно. А ако направиш тези упражнения по време на секс, стягайки и отпускайки мускулатурата на влагалището си около пениса на партньора си, ще му доставиш огромно удоволствие.

 

 

Не се преструвай. Ако случайно по време на секс се преструваш и не изпитваш нищо, сложи край на това. Целта е и двамата партньори да изпитват задоволство от половия акт. Не имитирай оргазъм повече. Единственият начин е да поговориш с партньора си. Не му казвай директно, че си имитирала оргазъм, когато сте били с него в леглото, сподели му, че ти се иска да изживееш още по-удовлетворяващи оргазми. Обърни внимание на добрата подготовка – нека любимият ти изследва тялото ти на спокойствие, наблегнете на по-дълга и възбуждаща любовна игра, използвайте секс играчки и експериментирайте на воля. Не се притеснявай, че ще те отхвърли, споделяйки му това. По този начин ще разбереш дали наистина той държи на теб, или те е използвай само набързо, за да задоволи нагона си.

 

Покажи му се. Сложи дантелено бельо, нагласи се (не забравяй парфюма, който ще го подлуди) и му се покажи. Можеш да позираш, да дефилираш, да потанцуваш, каквото се сетиш. Ще му хареса със сигурност.

 

Говори му мръсно. Забрави за срама и неудобството и ще разбереш, че всъщност пикантните разговори са забавни. Мъжете много се възбуждат от мръсните приказки. Ако пък си много притеснена да използваш мръсни думички, то може да подкрепиш увереността си с малко алкохол преди това. Щом веднъж надвиеш неудобството си, ще видиш, че използването на по-пикантни фрази е възбуждащо приятно, дори за самата теб. Не забравяй, че партньорът ти най-вероятно ще върне жеста.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия