Навиците, които ви сближават [част втора]

2016-01-25 17:29:00
Навиците, които ви сближават [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек си има навици. Много е сладко, когато живееш с половинката си и тези навици влизат в действие. Всъщност точно ежедневните малки неща, които сме свикнали да правим дават най-голяма близост. Ето какво да правите, за да се сближите още повече.

 

Когато сте на парти и след това. Младите двойки обожават да излизат, да ходят на дискотека и да се забавляват с приятели. Този навик и танците, когато сте в дискотеката могат да предразположат за по-късно продължение само двамата в спалнята, когато се приберете. Предложи на приятеля си да му потанцуваш, разсъбличайки се. Направи му стриптийз и го предизвикай следващият път той да бъде атракцията. По този непринуден начин може да положите началото на една традиция – горещи разнообразни сексуални приключения. Тези палави преживявания сближават много, защото това е твърде лично и много забавно.

 

 

Носи дрехите му. Навикът да носиш дрехите на любимия си неизменно прави по-силна привързаността ти към него. Така се сливаш с миризмата му и много се сближаваш с него. Също така е твърде вероятно този непринуден вид да го възбуди. Представи си се небрежно облечена в ризата му и не всичко копчета закопчани. Доста атрактивна визия.

 

Гледането и обсъждането на филми заедно. Всички знаем, че мъжете са по-трудни за комуникация. Поради тази причина понякога се оказва доста трудно да разговаряш с партньора си. Гледането на филм и сюжетът му може да отключи дискусия помежду ви. Според проучване именно това действие спасява доста двойки от раздяла. Всъщност много от двойките имат добри комуникативни и партньорски умения, просто им трябва някакъв повод, за да ги приведат в практиката. А всички знаем, че комуникацията е най-голямата основа на една връзка. Гледайки филм и обсъждайки действията на героите ще припознаете доста ситуации във вашия живот. По този начин всеки ще каже гледната си точка, ще сподели какво не му харесва и дали има нещо, което го кара да се чувства некомфортно във връзката ви и така ще изгладите различията/проблемите си. Не е лоша идея, пък и е забавно да гледаш филми с любимия.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия