Как да избегнеш скандалите с любимия [част втора]

2016-01-22 17:01:00
Как да избегнеш скандалите с любимия [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако вече живееш под един покрив с гаджето си, несъмнено вече сте минали на друго ниво. Това означава, че в живота ви освен любовта, започват да съществуват и разни битовизми, които доста често се превръщат в повод за леко сътресение в отношенията. Тогава си проличава и дали двамата можете да се търпите. Ето няколко начина и съвета да избегнеш скандалите с любимия.

 

Подари му интимност. Когато той е в лошо настроение, ти можеш много лесно да го укротиш и да му извадиш душата с памук. Интимността не винаги е задължително да включва полов акт. Може просто да си лежите прегърнати и пак да усетите приятното сливане на енергиите ви. Не се отказвай от ласки, вземи инициативата в събуди чувствеността у партньора си. Това ще му подейства доста успокояващо, особено когато е ядосан.

 

 

 

Направи нещо различно от обичайното. Колкото повече спонтанност има във връзката ти, толкова по-жизнена ще бъде тя, твърдят психолозите. Първата стъпка е да си позволиш да се откъснеш от рутината и после да привлечеш половинката си в това приключение. Прави го от време на време, като разнообразяваш изненадите. Дали ще се измъкнете от вкъщи за романтичен уикенд, или просто ще изключите телефоните си и останете насаме, няма значение. Важното е да е нещо различно. Чувството, че е нещо забранено, усилва възбудата и разпалва страстите, така че помисли по въпроса.

 

Говори любезно и не обиждай приятелите му. Ако имаш търкания с някои от приятелите му, не го отдалечавай от тях и не ги обиждай. Все пак те са негови приятели и това означава, че все пак имат някакви качества. Опитай се да ги опознаеш или поне да запазите уважение помежду си. Не е хубаво половинката ти да се отдалечава от приятелите си, после ще те обвинят теб. Някой път дори гаджето ти може да те смята за виновна, че вече не е толкова близък с приятелите си.

 

Подари му нежност. Всекидневието убива романтиката, а и често обвързаните започват да считат половинката си за даденост. Ако усещаш нещо подобно, е време да покажеш, че няма да позволиш сивото ежедневие да те завладее. Сподели колко ти е приятно, че той прави нещо мило за теб всеки ден (например, че ти приготвя кафе сутрин), напиши му нежно или закачливо съобщение на хладилника в кухнята, огледалото в банята или по Месинджър. Разбери от какво има нужда, и му го дайте – ще ти се отблагодари многократно.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия