Как да преодолееш бившия и да се отървеш от лошите си чувства към него

2016-01-04 12:23:00
Как да преодолееш бившия и да се отървеш от лошите си чувства към него
Снимка: iStock

Няма значение кога ще те зареже гаджето, ако го обичаш и не искаш да се разделяте. Но, може би, е с една идея по-гадно, когато това се случи около рождения ти ден или коледните и новогодишни празници. И ето, че 2016 е вече тук, но ти нямаш приповдигнато настроение, а ти се иска да беше дошъл краят на света, за да не страдаш повече по бившия.

 

Но колкото и да ти е трудно, животът продължава и колкото и да не ти се вярва тепърва ще ти се случват невероятни неща. Така че горе главата и се опитай да преодолееш случилото си максимално бързо и безболезнено. Как да стане това?

 

Направи нещо за себе си – със сигурност има неща, които обичаш да правиш – да ходиш по магазините, да отидеш да се поглезиш в някое СПА студио, да отидеш на фризьор, да отидеш на разходка в планината и т.н. Сега имаш достатъчно свободно време, което може да посветиш изцяло на себе си. Все пак не е нужно да имаш друг човек в живота ти, за да бъдеш щастлива и да получаваш нещата, които искаш, нали?

 

 

Отърви се от нещата му – колкото и да ти е трудно, трябва да го направиш, за да не мислиш за него постоянно. Не е нужно да изхвърляш неговите вещи и нещата, които ти е подарил, но ги прибери на някое скришно място. Ако нямаш вяра на себе си и мислиш, че ще гледаш подаръците от време на време, дай ги на най-добрата си приятелка. Тя със сигурност ще ги пази и няма да ти ги дава дори да ѝ се молиш.

 

Наслади се на релаксираща нощ – сега е моментът да се поглезиш у дома, ако имаш вана. Сложи 3-4 пакетчета чай от лайка в литър гореща вода, изчакай 15 минути, махни пакетчетата и изсипи чая във ваната. Лайката действа изключително успокояващо и със сигурност ще снеме стреса от теб. По възможност си сипи чаша вино/шампанско и хапни нещо вкусно – ягоди, шоколад, сирена и т.н.

 

Бъди секси – сложи си любимата рокля и обувки на висок ток. Направи си готина прическа и си сложи атрактивен грим. След това излез с приятели и се забавлявай. Може да отидете на караоке и да посветиш някоя песен на момчето, което си си харесала в заведението.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия