Как да събудиш страстта отново

2015-12-27 14:30:00
Как да събудиш страстта отново
Снимка: freedigitalphotos.net

Един от главните проблеми на двойките, които са заедно от дълго време е, че понякога се оставят да бъдат завладени от сивотата на ежедневието. Ако ти също имаш този проблем, ето няколко съвета как да върнеш страстта и тръпката във връзката си.

 

Флиртувай с половинката си. Закачай се с него, все едно се познавате от скоро. Прави му намеци, гледай го палаво, съблазнявай го. Така ще го накараш мисли само и единствено за секс и ще му станеш доста интересна.

 

Вземете си душ заедно. След това го масажирай и му обърни много внимание – целувай го, шепни му.

 

Предизвикай го. Когато сте навън чувствено плъзни език по устните си и ако имаш възможност, погали вътрешната част на бедрото му. Ще очаква с нетърпение да се приберете.

 

Секс в колата. Докато пътувате за някъде, съвсем ненадейно го помоли да отбие. Ако наоколо няма хора, подари му незабравим спомен.

 

Добави малко болка. Болката доставя допълнително удоволствие – докато правите секс или просто се целувате захапи врата на гаджето си и изчакай да изстене. Може после да има малък белег, но това е вълнуващо.

 

 

Ако искаш той да мисли за теб през целия ден. Сутрин преди всеки да тръгне по задачи вземи лицето му в ръцете си, нежно го погали по бузата и го дари с дълбока целувка с език. Непременно ще чака вечерта с нетърпение.

 

Играйте на карти. Изяснете правилата – който загуби прави френска любов на другия. Ще бъде много забавно. А може да се уговорите за същото и когато играете карти и с други хора. Само вие двамата обаче ще знаете за това споразумение.

 

Играйте и на игра със зарчета. Всяко зарче има по 6 страни с различен надпис. На едното са написани действията (целуни, погали, оближи, захапи), а на другото – местата (шия, крак, устни, по-чувствителни зони). Ще бъде вълнуващо.

 

Танцувайте. Приглуши осветлението и избери подходяща песен, на която да му потанцуваш. Покани го и той да се включи.

 

Ягоди, шоколад и сметана. Намажи тялото си или неговото и яж направо от това място. Когато дойде време да оближеш сметаната ще бъде най-интересно. Почти същото можеш да направиш и с шампанско. Без чаши, разбира се.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия