Как да подобриш сексуалния си живот [част първа]

2016-01-05 18:35:00
Как да подобриш сексуалния си живот [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Знаеш ли какво наистина искаш в секса, какви са нуждите и желанията ти? Ако отговорът ти е не, значи е време да се замислиш. А между другото ние ще ти дадем няколко съвета как да подобриш сексуалния си живот.

 

Целувай се повече с партньора. Ако сексът за теб се е превърнал в рутина и преминаваш директно към същинския полов акт, поправи това. Целувай се повече с партньора си – страстно и дълго.

 

Нека има любовна игра. Ако вече не се целувате преди секс, то най-вероятно пренебрегвате и любовната игра. Добре е да вземете решение да започнете да ѝ обръщате повече внимание. Тя е от особена важност за жените. Пък и мъжете ще получат много повече в замяна.

 

Започни да си водиш дневник. Започни да записваш най-впечатляващите еротични преживявания. След време, когато ги четете с партньора ти ще ви действа адски възбуждащо. А може и това да бъде подаръкът ти за него или да му го четеш.

 

 

Харесай тялото си. Ако се срамуваш от вида си, това определено пречи на пълноценните ти интимни преживявания. Има различни начини да преодолееш тези комплекси: за някои хора е достатъчно повтарянето на специални мантри, с които да приемат по-пищните си извивки, малки гърди или зоните с целулит, а за други пътят към това да харесат тялото си минава през промяна в хранителните навици. Но каквото и да направиш, го направи за себе си. По-силната увереност ще окаже добро влияние не само на сексуалните ти преживявания, но и на всички останали аспекти от живота ти.

 

Сбъдни фантазиите си. Представяла ли си си някога да правиш секс на екстремно/нестандартно място? Ами сподели фантазиите си на половинката си и осъществете поне една.

 

Открий своята G точка. Експериментирай, прониквайки с пръсти във влагалището. А не е лошо и да се постараеш да я намериш с помощта на пениса на партньора ти.

 

Опознай вагината си. Търсенето на прословутата G точка не е достатъчно да опознаеш вагината си. Всъщност много жени намират вагината си за грозна, но това изобщо не е така. Почти всяка изглежда по сходен начин. Затова забрави за неудобството, вземи огледало, разгледай я и я опознай.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия