Грешките, които допускаш по време на орален секс (+ 18)

2015-12-18 12:30:00
Грешките, които допускаш по време на орален секс (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Оралният секс е удоволствие, което мъжете обожават. Повечето жени си мислят, че не е голяма философия и донякъде са прави, защото представителите на силния пол изпитват голям кеф, когато усетят женски устни върху члена си, но има някои неща, които може да съсипят оралните ласки. Кои са те?

 

Бързаш – за да бъде свирката максимално добра, не бива да бързаш излишно. Също така рискуваш той да си помисли дали не ти е неприятно и затова бързаш да свършиш задължението си. Не забравяй, че сексът има и еротична страна – човек трябва да изпитва удоволствие, но и да се раздава в името на партньора си. Затова мъжете обичат, когато виждат, че на жената й е кеф да им прави орална любов.

 

 

Винаги правиш едно и също – ако през цялото време се случва едно и също, мъжете започват да се разсейват и съответно чувствителността им значително намалява. Имай предвид, че простите движения не са достатъчни и той ще загуби интерес към случващото се. Затова е препоръчително да бъдеш изобретателна и да възбуждаш различни ерогенни зони, както и да измисляш нови техники.

 

Обръщаш прекалено голямо внимание на главичката – тази част на мъжкия полов орган е дооооста чувствителна, но при прекалено продължително действие губи част от чувствителността си. Затова не бива да обръщаш внимание само на главичката.

 

Не обръщаш внимание на топките му – почти няма мъж, който да не обича жената да си играе с неговите топки. Това е изключително чувствителна зона и нежното докосване може да го побърка.

 

Мълчиш – мъжете не обичат жени, които не издават никакви звуци по време на секс. Не е нужно, разбира се, да крещиш все едно си в порно филм, но е добре от време на време да се чуват някакви стонове от твоя страна. По този начин ще му покажеш, че ти харесва това, което правиш, а не че го правиш само за да му доставиш удоволствие.

 

Криеш лицето си – някои жени сякаш се срамуват, когато правят френска любов, затова предпочитат партньорът им да не гледа тяхното лице. Но мъжете са известно с това, че обичат да гледат по време на секс и прикриването на лицето отнема част от тяхното удоволствие. Затова се отпусни и му дай възможност да те наблюдава.

 

Прекалено си рязка – уж казват, че представителите на силния пол винаги са готови за секс, но това не е така. Понякога и те имат нужда от време, за да се настроят на такава вълна. Затова не е хубаво да си прекалено рязка и прибързана.

 

Не ти е приятно – за да бъде сексът максимално добър, трябва и двамата партньори да изпитват удоволствие от него. Ако на теб не ти е кеф да правиш френска любов на гаджето си, той най-вероятно ще го забележи. Има двама варианта – да симулираш, че ти е кеф или да се научиш наистина да ти бъде приятно. Ти избираш! :)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия