Защо жените изневеряват

2016-09-06 17:10:00
Защо жените изневеряват
Снимка: freedigitalphotos.net

Общоприето е, че мъжете са тези, които изневеряват в повечето случаи и то най-вече заради секса. Жените също го правят, но при тях водеща е емоцията, тъй като не са доволни от отношенията с партньора си или той пръв им е изневерил. Ние ще те запознаем с няколко причини, поради които жените изневеряват.

 

Заради груб и контролиращ партньор. За жалост много жени търпят подобно отношение от партньорите си. Оставят се да бъдат непрекъснато обиждани и контролирани. Това е доста солидна причина да си намерят любовник. Така те успяват да забравят за неприятностите, дори за малко, да се посмеят и да прекарат няколко щастливи мига. По този начин една жена може да преоткрие себе си и да успее да събере кураж да се раздели с човека, който ѝ оказва такъв натиск. Но въпреки че така им идват сили да прекратят този тип връзка, не гледай на изневярата като решение на проблема. Най-важно е в такава неприятна ситуация да се потърси помощ от близък приятел или специалист, за да се разреши истинския проблем.

 

 

Заради това, че партньорът пръв е изневерил. Тогава една жена се чувства ядосана, дълбоко наранена, тъй като това я кара да се чувства непълноценна и недостатъчна като единствена жена за половинката. Такива жени изневеряват  най-вече, за да си върнат, но всъщност дълбоко в себе си след това откриват, че има и друга причина – нуждата да бъдат оценени, да си докажат, че все още са желани от мъжете. След взаимна изневяра най-често се стига до раздяла. Но не е хубаво да се прави напук, защото после боли. Ако и ти имаш подобен проблем, най-добре поговори с партньора си и разберете дали можете да намерите път обратно един към друг и го направете, защото сигурно си заслужава.

 

Отегчение. Много двойки не успяват да запазят дълго тръпката от връзката си и скоро биват завладени от сивотата на ежедневието. В такива случаи, когато жените (а най-вероятно и мъжете) намерят нещо по-интересно, се отдават на новозародилата се тръпка. Но в този случай отново изневярата не е решение. Ако вашите отношения са рутинни, опитай да ги съживиш. Започнете да излизате, да пробвате нови забавления, поговорете за емоционалните си нужди с партньора и заедно намерете решение.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия