Начинът, по който той говори за бившата си описва отношението му към теб

2015-12-22 13:00:00
Начинът, по който той говори за бившата си описва отношението му към теб
Снимка: freedigitalphotos.net

По принцип, когато един мъж говори пред теб за други жени означава, че не те взима на сериозно и те има по-скоро за приятелка. Но начинът, по който говори за бившата си може да разкрие много за отношението му към теб, ако вече имате индикация за по-сериозна връзка. Обикновено щом говори за миналите си приятелки, значи иска да знаеш всичко за него и те има за важна и това е различно от гореспоменатия факт за другите жени. Ето как да разбереш с какъв човек си имаш работа и как ще се развият отношенията ви според това по какъв начин говори той за бившата си.

 

Ако той казва, че тя е луда.  Това означава, че най-вероятно той все още има бурни чувства към нея. Това изказване може би загатва чувството му за вина. Говорейки с възмущение как тя си падала по някой друг или пък кръшкала, той се опитва да покаже, че проблемът е бил в нея, а не в него. Но несполучливите връзки по принцип са плод на грешки от страна на двамата партньори. Обвинявайки открито нея, той може би просто се опитва да залъже страха си, че вината е негова. Това би означавало, че той все още не е готов да се отдаде изцяло на теб, тъй като той все още не е забравил бившата си напълно.

 

 

Ако се надява тя да е скъсала с настоящия си приятел. Ако мъжът просто иска връзката на бившата му приятелка да не се получи и така да се окаже победител, тогава най-вероятно той само те използва от ревност или за да ѝ отмъсти. Подсъзнателно, той се надява, че при провал на настоящата ѝ връзка, тя ще осъзнае каква грешка е направила като го е напуснала и така пред него ще се открие възможност да се съберат отново. За съжаление, за него ти си просто начин той да повдигне репутацията си пред нея.

 

Ако ти дава детайли относно раздялата им. Тогава той най-вероятно иска да ти даде сигнал за своите изисквания. Признава някои от своите грешки и едновременно разкрива кое за него е най-важното. Сигурно има сериозни намерения към теб в такъв случай.

 

Той я възхвалява. Това първоначално най-вероятно ще те ядоса, но всъщност е най-доброто, което можеш да чуеш. Не е правилно да плюеш бившия си, защото по този начин обиждаш първо себе си – все пак ти си бил с този човек и си го обичал. Това са думи на зрял човек, който е приключил напълно с миналото, пожелава всичко добро на бившата си и е готов да продължи бъдещето си с теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия