Как да внесеш разнообразие в любовния си живот [част първа]

2015-12-17 19:59:00
Как да внесеш разнообразие в любовния си живот [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Покрай забързаното ежедневие сексът за много двойки става еднакъв и леко омръзва понякога. Истината е, че не трябва да се акцентира единствено върху самия секс. Ето какво може да внесе разнообразие към преживяванията в леглото.

 

Използвай ръце.  Ако искаш да възбудиш любимия си, опитай с чувствен масаж, като от време на време (много леко) го драскаш с ноктите си или съвсем нежно го пощипваш.

 

Докосвай. Доста дразнещи сексуално могат да бъдат всички докосвания в областта на горната част на бедрата и долната част на корема. Особено ако не са само с ръце, но и с устни. Много възбуждащо ще е, ако с нежни и продължителни целувки и докосвания с език кръжиш около пениса и се отдръпвате всеки път, когато стигнеш до него. Ако искаш по-дълго време да продължи любовната игра, след няколко такива закачки, спри с дразненето в описаната област и обърни внимание на някоя не чак толкова чувствителна зона.

 

 

Направи стриптийз. Ако се чувстваш добре в тялото си и си уверена, това е много възбуждащо за всеки мъж (мъжете харесват жените, които имат самочувствие). Особено ако нямаш против той да те гледа докато се събличаш или си без дрехи. Така че не бързай всеки път да гасиш лампите и направо да започвате със съществената част от мероприятието. Подари на партньора си няколко минути вълнение. Не мисли за това, че коремът ти не е идеално плосък или че гърдите ти са малки. Мъжкият мозък е така устроен, че да желае голото женско тяло. Така че пусни предразполагаща музика, накарай партньора си да легне по гръб и го прекрачи. След това започни да танцуваш леко и бавно свали дрехите си една по една. Когато останеш само по бикини, бъди особено бавна в свалянето им, за да може партньора ти да чака с нетърпение. Когато останеш гола, продължи да го възбуждаш, танцувайки и навеждайки се към него, така че леко да докосваш с бюста си лицето и гърдите му.

 

 Подскажи му. Използвай недомлъвки и когато сте навън бутни в джоба му бележка, с която му напомняш, че довечера ще си прекарате страхотно. Тези действия са вълнуващи и ще чака нощта с нетърпение.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия