Как да бъдеш по-страстен в леглото

2015-12-10 16:29:00
Как да бъдеш по-страстен в леглото
Снимка: iStock

Имаш си гадже от известно време, но усещаш, че последните месеци сексуалният ви живот куца. За да бъде връзката ви ОК и нещата помежду ви да вървят, сексът трябва да е на ниво. Може да не е най-важното нещо във връзката, но определено трябва да бъде едно от водещите.

 

Ето ти няколко съвета, които ще ти помогнат да събудиш страстта:

 

Прелюдия – целта е да започнеш тази идея от сутринта. Изпращай през определен период от време закачливи секси съобщения на гаджето си. Така ще го подгрееш за изненадата, която ще му направиш вечерта.

 

 

Фантазии – истината е, че колкото повече мислиш за секс, толкова повече ще го искаш. Затова е хубаво от време на време да четеш статии на тази тема и да гледаш еротични филми (еротични, а не порно!). Помисли си какво би правила с гаджето си, ако имате цял уикенд само за вас двамата. Бъди смела и си фантазирай на воля. След като се спреш на няколко секс желания, сподели ги на гаджето си. Той със сигурност ще направи всичко възможно, да ги сбъдне.

 

Мозък – сигурно ти се струва странно, но това е най-големият сексуален орган. Всичко е в главата, така че за да имаш по-хубав сексуален живот, мисли само положително.

 

Опознаване на тялото – за да може да изпитваш максимум удоволствие по време на секс, трябва добре да познаваш собственото си тяло. Отдели си време и го изследвай. След това сподели откритията на гаджето си.

 

Няма съвършени хора – доста дами се притесняват от тялото си по време на секс и това понижава тяхното самочувствие. Момичета, повярвайте ни, когато сте голи в леглото заедно с гаджето, той не вижда нищо несъвършено във вас. За него вие сте повече от съвършена!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия