Как мъжете отблъскват жените с поведението си

2015-12-15 20:03:00
Как мъжете отблъскват жените с поведението си
Снимка: freedigitalphotos.net

Отношението е най-важният компонент във всеки вид връзка. Именно с него и нелицеприятните прояви на характера и поведението си, мъжете отблъскват жените. Дори да имат невероятни сексуални умения, няма ли го правилното отношение към жената, нещата няма да се получат в никакъв аспект. Ето какво не харесват жените.

 

Жените не харесват мъже, които не ги харесват. Всяка жена обича вниманието, да ѝ казват колко е красива и колко я обичат. Особено ако това е половинката ѝ. Обожанието към нея трябва да се вижда в мъките очи. Иначе я губиш. Може да страда за теб много време и да се надява, че ще престанеш да я игнорираш, но когато вече ѝ писне, ще те остави. И някой друг ще ѝ даде това внимание.

 

Нахалството. Да, повечето жени обичат да се правят на недостъпни, но мъжете да продължават да напират. Прекаленото нахалство обаче не се нрави на никоя. То е във видим контраст с романтиката, от която доста жени имат нужда.

 

 

Пренебрежително отношение и надменен тон. Откровеното неуважение, игнорирането, грубостта, могат директно да доведат до отвращение от страна на жената.

 

Ако той си мисли и е уверен, че жената е създадена само за удоволствие и задоволяване на мъжките потребности, то ти му кажи в прав текст недостатъците му. Жените не обръщат внимание да недостатъците на мъжете и ги харесват такива, каквито са, но когато те се отнасят по този начин, заслужават да чуят, че и те не са перфектни, за да слязат на земята.И накрая ще се окаже, че той има много повече кусури от теб.

 

Мъжкото его и ревността. Някои мъже не слушат никого и си мислят, че знаят всичко. Поради това създават много главоболия на жените. А това, съчетано с ревността е в състояние да отблъсне тотално една жена. Да, вярно е, че на женската част от аудиторията ѝ е приятно от време на време мъжа до нея да я ревнува, тъй като така показва, че му пука за нея. Но всичко си има граници.

 

Глупавото поведение. Това, което една жена най-много мрази е мъжът до нея да се прави на ударен. Когато не иска да си изясните отношенията и винаги избягва този вид разговор е много болезнено. Това най-вероятно означава, че той не я взима на сериозно. Защото, когато един мъж иска една жена, ще ѝ го каже в прав текст и ще иска да е сигурен, че я има до себе си. А обратното поведение – жената да се чуди какво става, колкото и да го харесва, ще го остави, защото на никой не му харесва да си играят с него.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ThEKiNgG
преди 8 години

Тва е писано от някоя стара госпожица която никога е нямала приятел! Ако покажеш на една жена ,че я харесваш и да и казваш колко е красива и тн си ЧАООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия