Как съблазняват жените според зодията [част трета]

2015-12-11 11:56:00
Как съблазняват жените според зодията [част трета]
Снимка: iStock

Замисляла ли си се какво привличаш представителите на силния пол? Това зависи както от теб самата, така и от зодията ти. Научи повече за себе си:

 

Стрелец

 

Ти определено предпочиташ старомодните техники за сваляне. Ти си уверена в себе си, докато не стане въпрос за секс. Стане ли въпрос, започваш да се съмняваш във външния си вид и смяташ, че изглеждаш глупаво, когато се опитваш да съблазниш някого. Затова често правиш следното – ако той отвърне на флирта, смяташ, че нещата между вас ще се получат, ако ли пък не – правиш се, че изобщо не си опитвала. Мислиш си, че по този начин никой няма да те заподозре в неуспешен опит за флирт. Да, ама не!

 

 

Козирог

 

Представителките на тази зодия обикновено съблазняват по правилата. Обичаш да четеш книги, в които пише как да сваляш мъжете, които харесваш. И ти не просто ги четеш, ти ги анализираш щателно, след което прилежно изпълняваш всичко написано. В момента, в който решиш, че изборът ти е неправилен, търсиш си някой друг. Обичаш да следваш правилата по съблазняване, защото ти изглеждат адски логични, т.е смяташ, че ще проработят рано или късно. Винаги имаш план, когато сваляш някого и колкото повече точки има той, толкова по-лесно ти е.

 

Водолей

 

Водолеите съблазняват палаво, защото не обичат да си губят времето, те искат всичко още сега. За теб обикновените свалки са доста скучни и никак не си падаш по уж случайните докосвания, намеците, премислените жестове и т.н. Каквото и да се случва, ти винаги се забавляваш, особено когато гледаш жертвата си как се чуди дали я сваляш, дали искаш да я отблъснеш от себе си и т.н.

 

Риби

 

Рибите си падат по артистичното съблазняване. Всеки етап във флирта при тях е внимателно премислен, жестовете са премерени, а фразите предварително отрепетирани. Последното ти помага въображението ти да е постоянно заето. Интересен е фактът, че рибите се променят физически, докато флиртуват. Погледът им става дълбок, гласът изключително въздействащ, а устните – меки и плътни.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия