Как да си намериш половинка [част първа]

2015-12-12 16:02:00
Как да си намериш половинка [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време никак не е лесно да се създаде връзка, която да продължи дълго. Може би причината за това е, че хората се разминават в исканията си. Ние обаче ще ти покажем някои от основните черти, които трябва да притежава една жена, за да намери половинката си.

 

Самоуважение. Ако не обичаш себе си, никой друг (няма значение мъж или жена)  може да те обича. Самоуважението се проявява под различни форми – например да се грижиш за външността си, да медитираш, за да постигнеш вътрешен мир – лесно е да различиш коя жена държи на себе си и коя не. Това е отчасти увереност (действително се изисква кураж да вярваш в себе си), но и отчасти да се научиш да се харесваш и да преглътнеш всичките си комплекси.

 

 

Внимание. Мъжете обикновено имат много голямо его. Те правят какво ли не, за да се опитат да привлекат вниманието на една жена. Но никога не ѝ казват в прав текст, че искат да го получат. Жената, която обръща внимание, която познава и предусеща чувствата на мъжа, били те физически или емоционални, оставя у него силно и трайно впечатление. Мъжете не са добри в това да изразяват собствените си чувства. Може да се чувстват пренебрегнати, но никога няма да си изпросят направо внимание от теб. Въпреки това те обичат да им бъде показвано, поне от време на време, че са наистина важни. Все пак не прекалявай с вниманието. Много е вероятно да го задушиш, обръщайки му прекалено внимание. Трябва да знаеш кога иска да остане сам. Трябва да намериш баланса между внимание и свобода, които иска, и да му ги даваш (той трябва да прави същото за теб, тъй като смисълът е да се правите взаимно щастливи).

 

Лоялност. Хубаво е да поставяш своята половинка на първо място. Може да не сте обвързани все още толкова сериозно, но мъжете преценяват дали една жена си заслужава още в началото. За тях е много важна честта, също и отношението.

 

Характер. Всички мъже си падат по силните жени, които имат ясно изразена позиция и не се влияят от другите. Те искат да имат до себе си умна и интелигентна жена, да могат да правят много неща заедно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия