Сексът според кръвната група

2015-12-07 16:28:00
Сексът според кръвната група
Снимка: freedigitalphotos.net

Според специалисти съществува пряка зависимост между кръвната група и сексуалния темперамент. В леглото също е добре да се спазват принципи, за да бъде изживяването максимално пълноценно. Ето някои от най-общите характеристики в леглото на представителите на различните кръвни групи.

 

Кръвна група А. Обикновено представителите на тази група са консервативни в сексуалните си отношения. Затова от тези хора не може да се очаква сексуалното разнообразяване на връзката или да бъде основен двигател на сексуалния живот. Така че ако имаш партньор, който е представител на тази кръвна група и искаш да пробваш нещо друго в леглото, трябва ти да бъдеш инициаторът. От своя страна, партньорът от тази кръвна група ще изпълнява стриктно желанията на своята сексуална половинка. На тях им харесва да задоволяват партньора си и той да се чувства добре в компанията им.

 

 

Кръвна група В. Тези хора обикновено са чувствени натури, надеждни приятели и колеги. И в работата, и в се секса имат доста високи изисквания и към себе си, и към околните. На пръв поглед може да изглеждат резервирани в поведението си, но стане ли дума за любов и секс, те са способни на истинско приключение. Дават всичко от себе си, за да се представят достойно в любовните игри.

 

Кръвна група АВ. Заради високата скорост, с която живеят, понякога имат нужда от усамотение и моменти, в които да не допускат до себе си никого. Нуждаят се от уединение. Но това в никакъв случай не ги прави сексуално пасивни. Напротив, те правят много качествен, разкрепостен и страстен секс. Отдават се напълно на удоволствието от сексуалното общуване. Но, когато се наситят на своя партньор, бързо го сменят с друг.

 

Кръвна група 0. В сексуално отношение те са темпераментни, като с удоволствие фантазират и експериментират. Тези хора не обичат да сменят често сексуалните си партньори, тъй като се привързват към тях. Но това в никакъв случай не означава, че активността им в секса е ниска. Просто предпочитат да бъдат за дълго време с един партньор. Обикновено сексът с тях е разкрепостен и страстен, напълно се отдават. Но, когато партньорът е нов, в началото са по-плахи и им трябва време, за да се отпуснат и да се доверят на новата си половинка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия