Как да достигнеш по-лесно оргазъм (+18)

2015-12-03 20:02:00
Как да достигнеш по-лесно оргазъм (+18)
Снимка: freedigitalphotos.net

За жалост много жени симулират оргазъм, тъй като най-вероятно не са били достатъчно възбудени от партньорите си по време на половия акт. Всеизвестно е, че жените достигат до оргазъм доста по-трудно от мъжете, почти задължително е да има стимулация с ръка, за да се възбуди една жена добре. Ето няколко начина, с които ще увеличиш чувствителността си.

 

Дишай. С помощта на промяна в дишането си – от дълбоко и бавно в повърхностно и учестено – е  възможно да засилиш възбудата си и да улесниш достигането до оргазъм.

 

Най-важното е да познаваш тялото си. Някои жени не достигат върховното удоволствие, защото всъщност не знаят какво точно ги възбужда и им доставя удоволствие. Когато правиш секс, обърни внимание кои докосвания и движения са ти най-приятни. След това сподели с партньора си какво точно ви харесва или тактично му намекни къде да действа. Също така може и да започнеш сама да се докосваш, така най-спокойно ще разучиш тялото си.

 

 

Освободи се от комплексите си. Няма грозна жена, плюс това всеки харесва различен тип момичета. Много по-вероятно е причината, поради която да не можеш да изпиташ удоволствие от секса е притеснението, когато се съблечеш пред партньора си. Вместо да се отпуснеш и да се наслаждаваш, ти мислиш за излишните тлъстинки, които имаш. Не се вманиачавай в дребните си недостатъци, партньорът ти те харесва, щом е с теб. Той сигурно дори не е забелязал детайла, за който се притесняваш. Отпусни се, няма как да говорим за оргазъм, след като дори не си спокойна. 

 

Самозадоволявай се. Също така използвай вибратор. Той може доста да ти помогне, ако ти е трудно да изпиташ оргазъм. При някои жени допълнителната стимулация е по-необходима, тъй като чувствителността, която предполага сексуална възбуда и оргазъм е по-малко изразена при тях. А самозадоволяването ще ти помогне и да откриеш как ти харесва най-много да бъдеш докосвана, което вече споменахме, че трябва да знаеш.

 

Упражнявай вагиналните мускули. Стягай и отпускай мускулите около влагалището, така стимулираш кръвообращението и по този начин повече кръв ще достигне до тазовото дъно. Това осигурява по-голяма възбуда в тази област. Чрез тези упражнения ще тонизираш мускулите на влагалището и това ще достави по-голямо удоволствие не само на теб, но и на партньора ти.

 

Изпробвай нови пози. Ако не успяваш да стигнеш до оргазъм, опитай да промениш начина, по който обичайно правиш секс с половинката си. Една от най-добрите позиции за повече удовлетворение в леглото е каубойската - когато жената е отгоре, защото тогава тя може да контролира както степента на проникване на мъжкия член, така и темпото и вида на движенията. Друга подходяща позиция за достигане на оргазъм е кучешката.

 

Гледай порно. Можеш да научиш някои неща, въпреки че там е доста пресилено. Гледай заедно с половинката си, ще бъде забавно и може да изпробвате нови неща в секса.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия