Кога да стоиш далеч от едно момче

2015-11-17 15:41:00
Кога да стоиш далеч от едно момче
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче поне веднъж в живота си се влюбва в неподходящо момче или в такова, което я мотае. Ако ти си попаднала в подобна ситуация и той прави следните неща, стой далеч от него.

 

Подиграва се с теб пред всички.  Заедно сте с други приятели и атмосферата е спокойна. Но на него това не му е достатъчно и прави неуместна шега на твой гръб пред всички. Подиграва се на новите ти рамки за очила или за топката, която си изпуснала по време на волейболния мач, който току-що е приключил. Ти се чувстваш повече от зле. Само че не знаеш как да разрешиш проблема. Многократно си му заявявала, че тези негови шегички никак не са ти забавни. Но той очевидно не го разбира. Твоето момче никога няма да те засрами пред всички.

 

 

Връзва ти тенекия, когато имате среща. Случвало се е вече няколко пъти и ти си повече от озадачена от странното му поведение - разбрали сте се къде и кога да се срещнете, планирали сте го, а когато дойде момента на срещата, той просто не се появява и те кара да го чакаш. После се е извинява и казва, че е бил много зает. Не се залъгвай. Той отлично осъзнава какво прави. Едно момче, което иска наистина да те види ще те пита 100 пъти пред срещата дали остава уговорката и ще те чака с нетърпение.

 

Лъже те. Оправдава се, че цял следобед трябва да учи/работи и затова няма да може да се видите. А ти, излизайки навън съвсем случайно го засичаш да играе футбол, с приятели навън или още по-лошо - с друго момиче. Той веднага те вижда и държи да ти обясни какво се е случило. Не си струва да го слушаш, говори лъжи. Момчето ти винаги ще ти каже истината.

 

Проявява интерес към твоя приятелка. Разбира се, че всеки трябва да има лично пространство и да общува с приятелите си. Даже е хубаво да оставяш гаджето си да общува с момичета, така ще разбереш дали наистина държи на теб. Но също така е нормално да се притесняваш, когато сте всички заедно, а той изглежда така, сякаш се интересува повече от другите, отколкото от теб. Говори си с тях, смее се, шегува се. Имаш чувството, че споделя повече неща на твоя близка приятелка, отколкото на теб и постоянно пита за нея. Истински влюбеното момче ще те накара да се чувстваш специална и винаги ще ти обръща внимание, даже прекалено.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия