Типът момче, което харесваш

2015-11-16 14:45:00
Типът момче, което харесваш
Снимка: freedigitalphotos.net.

Безспорно хората са различни и по различен начин показват симпатиите си. Ето няколко отличителни характеристики на най-често срещаните типове момчета и как да ги спечелиш.

 

Спортистът. Той е винаги добре изглеждащ, поддържан и има хубаво тяло. Това кара много момичета да се влюбват в такива момчета. Само че спортистът никога не се задържа на едно място. За него най-важното е спорта, който тренира и винаги има сак и екип под ръка. За жалост не обръща голямо внимание на училището, тъй като цялото му време е заето да тренира. Можеш да го видиш седнал на дивана, само когато по телевизията дават световното първенство по дисциплина, на която е фен. Притежава огромен хъс и никога не отказва каквито и да било предизвикателства. В същото време е изключително лоялен, не се спира пред трудности и не се страхува да жертва нещо в името на любимия човек. Има чест и голямо чувство за справедливост. Трябва да знаеш обаче, че спортистите обикновено са женкари и имат много приятелки. Трябва да си наистина специална, за да бъдеш единствена. Спечели го, като приемеш факта, че за него спортът е най-голямата страст, без която той не може до живее. Още по-хубаво, ако и ти се интересуваш от спорт, ама наистина, а не, за да му привлечеш вниманието.

 

Интелектуалецът. Обикновено той е по-стеснителен и срамежлив и когато се намира в компания говори по-малко, тъй като не желае да се изтъква. Понякога дори изглежда прекалено затворен, но дай му малко време, за да го опознаеш по-добре. Тогава ще видиш, че зад мълчанието му се крие много сърдечен и мил човек. А след като разбере какъв тип си ти и колко общи теми имате, ще покаже интереса си към теб, присъединявайки те към своя свят. Вие сте един за друг, ако обичаш до говориш с часове за книги, комикси и филми. Имаш хиляди интереси, можеш да прекараш следобеда в библиотеката и си романтична натура.

 

 

Мистериозният. Той е интересен, винаги е заобиколен от приятели, а телефонът му не спира да звъни. Никога не се разкрива докрай. Неговата компания е най-забавната. Благодарение на слънчевия си характер, мистериозният има качеството да се сприятелява лесно, да се запознава с нови хора и да предлага забавления. Той също има много ухажорки и приятелки. Ако наистина харесва теб, ще ти го докаже. За него приятелите са много важни, но няма някой, на когото да държи повече, отколкото на теб. Ако обичаш да си в шумна компания, интересното, да лудееш, да експериментираш и ако не можеш да живееш без приятелите си, то няма съмнение, че идеалното момче за теб е мистериозният.

 

Популярният. Той е най-желаният в училище, онзи, който всеки се спира да гледа тайно, който печели сърцата на съученичките си и има хиляди тайни обожателки. Той знае отлично, че е известен, и понякога се предава на суетата. Леко повърхностен е. Дрехите му са по последен писък на модата и той се интересува страшно много от мнението на околните. Ще разбереш, че те харесва, ако поне веднъж те намери за по-привлекателна от самия него и те предпочете пред друга съблазнителна оферта за излизане с много момичета. Ти си подходяща за популярния, ако си решителна и сигурна в себе си. Също така трябва да си на ясно, че е заобиколен от много момичета и не трябва да вдигаш скандали от ревност.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия