Знаците, които показват, че сегашното ти гадже е по-добро от бившето

2015-10-29 16:30:00
Знаците, които показват, че сегашното ти гадже е по-добро от бившето
Снимка: freedigitalphotos.net

Много жени имат навика да сравняват сегашния си партньор с бившия. Това обаче е голяма грешка. Бившият е такъв, защото е минало и не ти трябва подобен човек в сегашния ти живот. От друга страна пък ако опитът ти за сравнение е прекалено очебиен, сегашното ти гадже може да се почувства недооценено и ще си помисли, че не искаш него, а именно предишния си приятел. Ние ще ти покажем кои неща в новия ти партньор показват, че той е по-добър от стария.

 

 

Не е толкова затворен като бившия ти. Показва чувствата си, споделя проблемите си с теб и не ти се кара всеки път, когато се опитваш да му помогнеш. Това определено означава, че той те смята за част от живота си. Разбира се има хора, които са доста затворени в себе си и не обичат да показват емоциите си, но всеки има близък човек, на когото да се опре в тежки моменти. И много ясно, че това си ти – гаджето му. Ако бившият ти се е държал по този начин, значи не е взимал толкова на сериозно отношенията ви, за разлика от теб. Добре, че си се отървала.

 

Спокойно можеш да му кажеш, когато нещо те дразни или не е наред. Ако те дразнят някои навици или пък не си сигурна точно как върви връзката ви, кажи му. Той ще се опита да редуцира навиците, които не ти се нравят и ще ти отговори на въпросите, които те тревожат.

 

Когато му кажеш, че още не си готова да го направите, той те разбира и уважава решението ти. Причините за това могат да бъдат различни – все още не си сигурна, че си преживяла напълно бившия, не се познавате добре и т.н. Ако той наистина държи на теб, ще те разбере. Ти обаче трябва да бъдеш честна, заслужава го, щом се държи по този прекрасен начин с теб.

 

Не си играе с теб. В началото на една връзка доста често и двамата си играете на мишка и котка. Ако той не прави това, сигурно наистина има сериозни намерения към теб и не му се играят игрички. Бившият ти не правеше така, ами постоянно си играеше с теб, карайки те да се съмняваш, че държи на теб? Определено сегашният ти партньор си заслужава много повече.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия