По какви начини момичетата нарочно изтезават гаджетата си

2015-10-16 14:15:00
По какви начини момичетата нарочно изтезават гаджетата си
Снимка: iStock

Представителките на нежния пол могат да бъдат много жестоки, стига да поискат това. Някои дами често без основателна причина стават изключително зли и арогантни. Има момичета, на които им доставя удоволствие да се държат брутално с гаджето си и да се подиграват с неговите чувства и емоции.

 

Виж кои са най-жестоките неща, които често жените причиняват на половинката си:

 

Нарочно отказват секс – това е трик, който се ползва от доста жени. В началото на връзката те бавят секса съзнателно, знаейки, че по този начин манипулират мъжа до себе си и могат да получат от него каквото си поискат.

 

Правят най-различни тестове – дамите обичат да подлагат гаджетата си на изпитания просто ей така за кеф.

 

 

Не си вдигат нарочно мобилния – представителките на нежния пол обичат да се правят на интересни и недостъпни и затова често не си вдигат GSM-а, когато гаджето ги търси.

 

Карат се на гаджето си пред други хора – някои жени са изключително жестоки и се държат с мъжа до себе си, сякаш той не става за нищо. Мъжете се чувстват изключително зле, когато приятелката им се държа зле с тях пред други хора.

 

Флиртуват, за да накарат партньора си да ревнува – когато една жена се чувства недостатъчно обичана и недооценена, тя нарочно флиртува с други мъже под носа на гаджето си, за да го издразни и да го накара да ревнува. Това обаче може да й изиграе лоша шега, защото повечето мъже смятат, че момичетата, които флиртуват нарочно с други, са незрели и манипулативни.

 

Не определят статуса на връзката си – в днешно време това е изключително модерно и се практикува от доста мъже и жени.

 

Използват мъжете, за да ги черпят – има жени, които излизат с един мъж, защото знаят, че той ще дойде до вкъщи да я вземе и след това ще я заведе в хубав ресторант, където ще плати сметката. Те не се интересуват от човека, с когото са на среща, а го използват, за да разнообразят ежедневието си и за да хапнат и пийнат без пари.

 

Бият гаджето си – не, не само мъжете са склонни да посегнат на партньора си. Има някои дами, които също го правят. Да, няма как да ги пребият от бой, но пък не им спестяват шамари на публични места, които унижават тяхното его.

 

Манипулират мъжа до себе си – повечето представители на силния пол не обичат да виждат разстроена жена и дамите прекрасно знаят това и се възползват от този факт. Доста момичета са склонни да мрънкат и дори да се разплачат, ако не получат това, което искат.

 

Имат си гадже, за да не са сами – някои момичета имат страх от самотата и не обичат да са необвързани, затова понякога тръгват с някое момче, по което не си падат особено, но си прекарват времето с него, докато не срещнат друг, в когото не се влюбят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия