Недостатъците на големия бюст

2015-10-14 12:50:00
Недостатъците на големия бюст
Снимка: freedigitalphotos.net

Доста момичета, които не са надарени от природата с големи гърди мечтаят да притежават такива и прибягват до операции за уголемяване на бюста. Целта им обикновено е да се харесат на мъжете, защото тях големите гърди ги привличат страшно много. Също така някои го правят, за да се чувстват те самите добре, тъй като се комплексират от малките си форми. Но в интерес на истината да имаш големи гърди носи много главоболия на една жена. Ще те запознаем с тях.

 

Може да води до здравословни проблеми. Сигурно не ти се вярва, но някои жени прибягват до операции за намаляване на бюста, защото заради пищните си форми страдат от гръбначно изкривяване и ги боли гърба. Плюс това големите гърди предизвикват по-бързо деформиране във формата.

 

 

Според изследване е доказано, че жените с по-малки гърди изпитват по-голямо удоволствие в леглото, когато половинката им ги докосва. А всички знаем, че те са ерогенна зона при жените.

 

Големите гърди рано или късно увисват. Дори да се грижиш за външния си вид и да спортуваш за стегнато тяло, идва време, когато бюстът е неизбежно да увисне.

 

Проблем е, че жените с по-големи гърди не могат да си позволят особено да носят сутиен или бански без банели. Също така е почти невъзможно да носят рокли без презрамки, защото бюстът тежи и деколтето ще се смъкне. Проблем създават ризите с копчета, защото има голяма опасност третото или четвъртото копче да се разкопчае поради напрежението в деколтето. Това несъмнено възбужда мъжете, но е доста конфузно за жените, особено ако това се случи на важно събитие.

 

Жените с по-големи гърди се потят доста по-обилно в тази област, особено в по-горещите летни дни. Това е доста неприятно, повярвай.

 

Масивният бюст ограничава възможността на някои жени да спортуват. Доста тежко е да бягаш пълноценно ако притежаваш голяма гръдна обиколка, тъй като в един момент се появява болка.

 

Разбира се, че не е лошо да имаш големи гърди, но е хубаво всичко да бъде в рамките на нормалното. Всъщност ние те съветваме да не си правиш корекции, освен ако не е наложително. Вече мина модата на силиконовите устни и гърди и мъжете се радват повече на естественото. Да, вярно е, че винаги те ще бъдат привлечени от жените с голямо деколте, но не това е най-важното. Ако един мъж те харесва, със сигурност няма да бъде заради пищното ти деколте и няма да те остави заради липсата на такова.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия