Любимата ти секс поза разкрива много за характера ти

2015-10-08 17:22:00
Любимата ти секс поза разкрива много за характера ти
Снимка: iStock

Всеки човек си има любима поза, в която да прави секс. Интересен факт е, че тя разкрива доста за неговия характер. Със сигурност знаеш коя е любимата поза на гаджето ти, така че продължи да четеш и научи повече за него:

 

Кучешката – тази поза е любимата на дивите и необуздани личности. Гаджето ти обича да се отдава и да се подчинява. Също така е малко смахнат и див, което определено ти харесва. Лъжички – тази поза е любима на романтичните личности. В тази поза жената има пълно доверие на гаджето си. В тази поза актът може да продължи доста дълго време.

 

 

Мисионерската – жените си падат по тази поза, защото тя е проста, а те харесват такива неща. Представителките на нежния пол не обичат експериментите и не си падат по прекаленото разнообразие в спалнята. Мисионерската поза се харесва на жените, защото те обичат да гледат партньора си в очите. Специалистите са установили, че тази поза се използва най-често от двойките, които са от дълго време заедно. Някои я смятат за скучна, но всъщност тя е изключително интимна и емоционална.

 

Каубойка с гръб – палавите и сексуално разкрепостени личности харесват тази поза. Те не се притесняват да са активни в спалнята и обичат разнообразието. В тази поза човек може да доставя удоволствие на партньора си, както и да се грижи за своя собствен оргазъм. Тя се харесва на жените, които обичат да се фукат с тялото си и на мъжете, които обичат да гледат половинката си по време на секс.

 

Жената отгоре – тази поза е перфектна за жените, които обичат да командват парада и за мъжете, които предпочитат да са по-пасивни по време на секс. В тази поза представителките на нежния пол могат да контполират темпото и дълбочината на проникване. Жените, които знаят какво искат и се чувстват комфорто в телата си, обичат тази поза.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия