Някои от любимите секс пози на мъжете

2015-10-24 15:03:00
Някои от любимите секс пози на мъжете
Снимка: freedigitalphotos.net

Разбира се, че хората са различни и на всеки му харесва нещо различно, също така сексуалните предпочитания са нещо лично. Но все пак има някои сексуални пози, които са сред най-предпочитаните от всички мъже, защото им доставят най-голямо удоволствие. Ето кои са те.

 

Кучешката. Това е много удобна поза за случаите, в които не сте в леглото. Тя създава и усещането за животинското и първичното. Мъжете притежават целия контрол при проникване и могат да виждат цялата красота на гърба и дупето жените.

 

 

Каубойската. В този случай жената е отгоре и мъжът може да се наслади на прекрасните извивки на партньорката си. Мъжете обичат да доминират, но от време на време им харесва жената да поема инициативата. По този начин те могат да разберат дали бавното, или интензивното проникване допада повече на партньорката им, тъй като при тази поза жената контролира собственото си удоволствие. Каубойската поза (наричана още и ездачка) открива възможност за мъжа да докосва женските гърди – любимата им зона. Тези докосвания стимулират и жените, така че позата доставя огромно удоволствие и на двамата. Тази поза може да се практикува и на стол, плюсът тогава е, че има повече възможност за ласки. Но дали жената ще бъде с лице, или с гръб има значение. Когато тя е обърната с гръб мъжете се възбуждат още повече, особено ако в стаята има огледало. Така мъжът може да се наслаждава и на задните части на сексуалната си половина. Каубойската поза понякога дава на мъжете сходно удоволствие както при кучешката, но с много по-малко труд от тяхна страна.

 

Мисионерската. Това е най-разпространената секс поза. Мъжете имат пълната доминация и се създава усещането на контрол, комфорт, интимност  и много чувственост. Тази поза кара мъжете да потънат емоционално и физически в партньорката си – могат да я целуват и да стимулират ерогенните ѝ зони – врата и ушите. Също така те решават кога да забавят и ускоряват темпото. Най-голямо удоволствие при мисионерската поза се изпитва, когато краката на жената са на раменете на мъжа. По този начин се осигурява най-дълбоко проникване.

 

Лъжички. Една от най-мързеливите секс пози. Но освен това тя дава и чувство за близост – мъжът може да обгърне партньорката си и да докосва всяка част от тялото ѝ.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
reni12
преди 8 години

Поза лъжичка на мен ми харесва повече при *** секс.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия