Проблемите в секса, които всяко момче е имало

2015-10-02 11:22:00
Проблемите в секса, които всяко момче е имало
Снимка: Dreamstime

Всички мъже, дори тези, които са богове в леглото, са имали проблеми в секса в началото на своя сексуален живот. Виж кои са проблемите, които (почти!) всеки представител на силния пол е имал:

 

Загуба на ерекция – няма какво да се лъжем, това се е случвало на всеки мъж поне веднъж. Това обаче определено не ги успокоява.

 

Когато видят вагина на живо за пръв път – колкото и порно филми да е гледало едно момче, нищо не може да го подготви за това. Представителите на силния пол си мислят, че лесно ще намерят клитора на девойката и ще ѝ доставят удоволствие, но това съвсем не е така.

 

 

Не знаят как да си сложат презерватива – нормално е момчето да се обърка, ако няма опит или не е тренирало само у дома. В такъв момент то е напрегнато и лесно може да се обърка и да постави презерватива на обратно.

 

Родителите му влизат в стаята, докато прави секс – това е често срещан проблем при тийнейджърите, които нямат терен и се възползват, когато родителите им са навън. Те обаче може да се приберат изненадващо и да видят гледка, която е по-добре да не виждат.

 

Пъхат си пръста в дупето ѝ – няма лошо да го правиш, ако знаеш, че на нея ѝ доставя удоволствие. НО първо трябва да попиташ!

 

Разбира, че е трябвало да се обезкосми – повечето момчета осъзнават, че са доста космати, когато момичето откаже да им направи свирка заради многото косми, които имат.

 

Гаджето му удря топките по време на секс – болката е болезнена, но минава сравнително бързо. В такъв момент обаче момчето се чувства така, сякаш е предаден.

 

Прави се, че знае къде се намира клиторът – ако не прави секс за пръв път, най-вероятно наистина знае, но ако това е първият път, в който вижда вагина на живо, по-скоро си мисли, че знае къде е, но го открива трудно.

 

Кракът му се схваща – при някои пози това е възможно. В такива моменти обаче момчетата не искат да изглеждат лигльовци, затова не си казват, че кракът им се е схванал и продължават да правят секс въпреки болката. Ако кракът им се е схванал сериозно, рискуват ерекцията им да си отиде заради дискомфорта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия