Какво означава държанието му след секс

2015-10-15 19:00:00
Какво означава държанието му след секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Замисляла ли си се как се държи партньорът ти след секс? Много двойки не осъществяват комуникация, за да разберат какви всъщност са отношенията им. Но в повечето случаи държанието може да каже много повече от думите. Ще ти подскажем как да тълкуваш държанието му към теб след секс.

 

Прегръща те. Ако точно, когато сте приключили сексуалния акт, той се започне да те целува, прегръща и дарява с нежни ласки – това е мъжът! Тези мълчаливи демонстрации говорят, че той е силно привързан към теб и те иска до себе си. Думите са излишни, тези действия показват повече и няма нужда от клишетата, с които ще те засипе ако тръгне да обяснява колко те харесва и т.н. Въпреки това обаче е хубаво да имате ясни взаимоотношения, за да се знае всеки какво иска и очаква от другия.

 

 

Не те прегръща. Ако след секс той прави точно обратното на това, което е правил преди малко, не се плаши. Най-вероятно това означава, че той не е толкова привързан към теб и отношенията ви са чисто физически. Но не забравяй, че хората са различни и изразяват емоциите си по различен начин.  Има много мъже, които ги е страх да покажат какво чувстват и просто се свиват в ъгъла, а жените си мислят, че проблемът е в тях. Причината за студеното му държание също така може да бъде и умората му. Най-вероятно просто трябва да си отвориш очите и да потърсиш друг партньор, тъй като този не си струва. 

 

Тръгва си или излиза от стаята. Това е най-сигурният знак, че той не иска сериозна връзка и те използва/иска само за секс. А може би има друга или го е страх да не навлезеш прекалено в личното му пространство? Най-добре не се занимавай повече с него и дори не си струва да говорите, след като демонстрира такова обидно поведение.

 

Заспива. Не се отчайвай. Мъжете изразходват много повече енергия в леглото от жените. Това може да се счита и като комплимент за теб, че си го изморила доста и той е дал всичко от себе си, за да те задоволи напълно. Най-вероятно ще се разочароваш, когато той захърка след секс, но това трябва да те радва, тъй като означава, че се чувства спокоен и сигурен с теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия