Как да зарадваш гаджето с мил жест?

2013-10-27 20:04:00
Как да зарадваш гаджето с мил жест?
Снимка: Dreamstime

Гаджето ти е страхотно, радвате се на прекрасна връзка и си много щастлив/а. Защо не го/я изненадаш с нещо, което ще се трогне?

 

Ще ти дадем няколко идеи:

 

Сготви нещо. Без значение дали имаш виртуозни кулинарни умения или не, нищо не пречи да се постараеш. Гаджето ти е фен на палачинки, торта или нещо друго? Намираш подходящата рецепта и я спазваш стъпка по стъпка. Не е необходимо да е нещо супер сложно за да се получи вкусно. Важното е да се постараеш, направи го да е красиво и със сигурност ще бъде оценено. А и кой няма да се радва на домашен сладкиш или палачинки?

 

Вземи билети за кино/театър, които знаеш, че ще хареса много. Любим филм или актьор, нещо, което го/я е впечатлило. Не е нужно да е скъп билет за концерт, важен е жеста. Просто отидете на кино и гледайте нещо, което ви харесва.

 

 

Подари му/ѝ нещо, което много харесва или има такова хоби. Ако приятеля ти е вманиачен по коли, знай, че дори ключодържател на любимата му марка ще го изстреля в небесата от радост, защото все пак е от теб. Тениска на любимия му футболен отбор, също. А ако приятелката ти е фенка на растения или животни, може да ѝ подариш красиво цвете в саксия, което да отглежда вкъщи или някоя глезотийка за домашния ѝ любимец, ако има такъв. Направи нещо с ръцете си. Без значение какво, дори нещо мило, написано на лист.

 

Стихче от няколко реда или красива картичка. Ако можеш да рисуваш още по-добре. Няма по-хубав подарък от ръчно направения. Можеш да направиш албумче с ваши снимки или да ги налепиш в красива тетрадка и помежду тях да напишеш някакви мили нещица или нещо, което ти харесва.

 

Бъди себе си и направи нещо красиво и мило за гаджето, ще ви остане красив спомен.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия