Как да показваш всекидневно на любимия човек, че го обичаш

2015-10-01 18:02:00
Как да показваш всекидневно на любимия човек, че го обичаш
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои на вид дребни постъпки могат да направят чудеса за връзката ти. Достатъчно е само да ги превърнеш в част от ежедневието си. Ето няколко романтични жеста, с които да показваш всеки ден на половинката си, че я обичаш.

 

Флирт за събуждане. Преди да се втурнеш в динамиката на работния ден, събуди любимия/любимата по закачлив начин – ухапи го/я по ухото, целунете се, а защо не и секс за закуска. Това романтично начало на деня със сигурност ще направи остатъка и на двама ви страхотен.

 

Пращайте си любовни съобщения. Направи пробив в битовата скука и напиши „обичам те“. Още по-добре ще е ако покажеш чувствата си със закачливо съобщение.

 

Хвалете се един с друг. Прието е, че не е прилично да се хвалим, но пък ти се хвали с любимия/любимата си. Спокойно сподели в социалните мрежи снимка с партньора/партньорката. Разбира се, не прекалявай, но веднъж месечно няма нищо лошо в това. Така той/тя ще се радва, защото това ще е знак, че наистина го/я обичаш, тъй като всички влюбени искат да покажат любовта си на целия свят.

 

 

Дръжте се за ръце. Използвай повечето случаи, в които ръцете и на двама ви не са заети с някаква работа, за да го/я хванеш за ръка. Така ще му/и покажеш, че държиш на него/нея и все още.

 

Направете си среща за обяд. Романтичните вечери са класика, но на обед всеки има нужда да се разтовари преди отново да поеме дневните си задължения. Ако работите на различни места, срещнете се някъде за обяд, така ще скъсите дневната дистанция помежду ви и ще си споделите как минава денят ви.

 

Отделете време за гушкане. Когато връзката ви улегне и битът ви завладее вече не намирате време за гушкане, нали? А защо не настроите будилника си да звънне 15 минути преди обичайния час за ставане? Напълно достатъчно време за един бърз секс или малко гушкане. Това ще освежи и двама ви много повече от четвърт час сън и ще ви сближи допълнително.

 

Правете си подаръци без повод. Не е нужно да бъде нещо скъпо, достатъчен е жестът. Може да бъде книга, цветя за дамата или кутия с бонбони. Покажи му/и, че той/тя е важен/а за теб. Това е достатъчно, за да предизвикаш усмивката на любимия човек в неочакван за него момент.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Тя да ме събуди 20 минути по-рано за гушкане и със сигурност ще гушне нещо, но то ще е букета.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия