Защо на мъжете им харесва да живеят с половинката си

2015-09-26 17:02:00
Защо на мъжете им харесва да живеят с половинката си
Снимка: freedigitalphotos.net

Да, за някои е мъчение, но други се чувстват все едно са спечелили от лотарията. Дори понякога да имат проблеми със съжителството, мъжете, които обичат партньорката си са доста щастливи, че тя най-сетне ще бъде под крилото им. Ето защо.

 

Работите в екип. Домашните задължения вече няма да бъдат досадни, тъй като ще си ги поделяте, а и всичко е по-вълнуващо, когато правиш нещо с любимия човек. Докато той пуска пералнята, ти ще готвиш, докато той мие чиниите, ти ще простираш. Извършването на тези дейности ще ви обедини повече като двойка. Перфектно, нали?

 

 

Все едно живееш с най-добрия си приятел. Единствената разлика е, че ти нямаш брада и правите секс. Навиците на влюбените са почти еднакви, освен това всеки човек се нуждае от компания. Разбира се, понякога ще му бъде трудно да не играе на любимата си компютърна игра, тъй като на теб ще ти бъде скучно, но от време на време го насърчавай да продължава с хобитата си. Той ще оцени свободата, която му даваш и това ще направи връзката ви по-силна.

 

Може да правите секс по всяко време. Повечето мъже са свикнали всеки ден да мастурбират и да правят секс по-рядко. Но сега, когато живеете заедно ще може да го правите по всяко време: докато готвите в кухнята, докато сервираш на масата, когато се прибирате от работа и преди да заспите. Ами как ти звучи секс за добро утро?

 

Най-накрая ще ядат домашна храна. Не е задължително да готвиш всеки ден и да живеете като женени, но на мъжете страшно им харесва, когато партньорките им могат да готвят вкусно. Все пак любовта на мъжа минава през стомаха, нали така?

 

Ще могат да използват шампоана ти. Това е тяхната малка тайна. Страшно им харесва как миришат продуктите за тяло и коса, които използват жените. Така че следващия път, когато се чудиш защо шампоанът ти е намалял, не се чуди.

 

Ще има кой да ги гушне след ужасния кошмар, който са сънували. Мъжете са като малките деца, когато сънуват кошмар, имат отчайваща нужда някой да ги прегърне и да ги утеши. В същата поза ще можете да гледате и любимите си филми заедно. Вече няма да се налага да ги коментирате по Скайп, ами ще седнете пред телевизора заедно с бира и пуканки.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Но сега, когато живеете заедно ще може да го правите по всяко време: докато готвите в кухнята, докато сервираш на масата, когато се прибирате от работа и преди да заспите. Ами как ти звучи секс за добро утро?====================================Звучи ми като да живееш с нимфоманка.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия