Как да преодолееш сексуалното минало на гаджето си

2015-06-20 17:02:00
Как да преодолееш сексуалното минало на гаджето си
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки има минало и това е нещо нормално. Разговорите за бивши са винаги трудни във връзките, а някои партньори отказват да споделят каквото и да било за предните си гаджета. Други пък бързат да „се похвалят“ с голямата бройка, която имат. Разбира се, нито едно от двете не е за предпочитане. Всеки трябва да приеме миналото на партньора си, като нещо нормално. Но как?

 

Комуникацията е ключът. Може да звучи банално, но е факт, че без комуникация няма как да се разберете. Хубаво е да си разкажете честно всичко за миналото си. Дори да имаш кирливи ризи, по-добре е да ги споделиш. Така ще сте откровени един с друг, защото просто няма какво да криете. По-добре е да знаете миналото си, отколкото да се налага да го разбирате в последствие.

 

 

Уважение. Изобщо не ти прави чест да говориш лошо за бившите на гаджето ти. Това е проява на ревност и липса на уважение. Било, каквото било, важното е, че сега сте заедно и се обичате. Прояви уважение към миналото му/ѝ, защото е имало чувства, емоции и хубави преживявания. Дори той/тя да определя миналото си, като грешка, не бива да го/я съдиш. Всеки има право да греши, нали?

 

 

Промени нещата, които можеш да промениш. Както казахме по-горе, комуникацията е много важна. Затова е добра идея да си споделите повече и да си разкажете за опита. Така ще можете да опознаете и вкусовете си в леглото. Използвай това и се насочи към нещата, които партньора ти обожава в леглото. Бившата му приятелка е отказвала орален секс? Вероятно точно това му е липсвало, а ти можеш да му го дадеш.

 

Приеми нещата, които не можеш да промениш. Всеки има нещо, което не приема или не иска да направи в секса. Това е нормално. Всеки има и бивши гаджета, които са просто минало. Приеми тези неща и просто свикни с тях. Можеш да пробваш да предразположиш партньора си, а с времето той/тя да се отпусне и да се наслаждавате на секс, който удовлетворява и двама ви.

 

Не ревнувай. В това няма смисъл. Не е нужно да споменаваш бившата на гаджето ти, която му е изневерила, всеки път щом някой спомене думата „изневяра“. Нито е добра идея да напомняш на приятелката си, че бившият ѝ я е зарязал на рождения ѝ ден. Това е ревност, а тя не помага в този случай. Затова по-добре си спести негативните емоции и се радвай, че гаджето ти е с теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия