Как да събудиш интереса на едно момче [част втора]

2015-09-26 12:06:00
Как да събудиш интереса на едно момче [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато си силно привлечена от някое момче идва момент, в който решаваш, че трябва ти да започнеш да действаш. Като цяло не е трудно да възбудиш сексуалния интерес в едно момче, а да влезеш в мислите му. Да го привлечеш не е лесна задача. Ще ти покажем няколко начина, с които да го подлудиш, седейки до него.

 

Сподели му тайна. Поогледай се дали няма някого наоколо и му прошепни на ухо, че искаш да му споделиш нещо, което никой не знае. Измисли някаква история, ако се чудиш какво да му разкажеш.  Целта е да бъдеш близо до него и устните ти няколко пъти да докоснат ухото му. Това ще го подлуди.

 

Гледай го тайнствено. Когато не сте само двамата и ти от време на време му хвърляш мистериозни погледи, следващият път със сигурност ще му се прииска да бъдете насаме. Винаги, когато гледаш едно момче така ще събудиш интереса му, защото то ще бъде доста любопитно какво се крие зад погледа ти.

 

 

Докосвай го. Покажи му нещо по тялото си, което те дразни. Може да бъде ухапване от комар. Започни да му се оплакваш колко сърби, подпри се на рамото му и започни да си играеш с пръстите му все едно се нуждаеш от съчувствие и разсейване. Същото може да направиш и споделяйки му разочарование от приятел или предишно гадже, но му дай ясно да разбере, че не си влюбена, защото това може да го отдалечи, вместо да го привлече. Той ще се опита да те успокои и когато види, че си разстроена може да те гушне, но ти продължавай да стоиш облегната на рамото му. Това ще му даде знак, че се чувстваш отлично в прегръдките му и ти вдъхва спокойствие. Така автоматично му даваш разрешение и той да те докосва.

 

Сподели му нещо от сексуалния си живот. Попитай го нещо, което те интересува в секса с извинението, че ти е интересно да разбереш дали всички момчета мислят еднакво. Може да споменеш нещо в секса, което искаш да пробваш. Ако той те харесва, със сигурност ще доразвие разговора и накрая може да го приложите в леглото.

 

Първата част от статията четете тук:


Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия