5 съвета за успешни онлайн свалки

2013-04-18 20:00:00
5 съвета за успешни онлайн свалки
Снимка: sxc.hu

С все по-широкото навлизане на интернет в живота ни сайтовете за запознанства и социалните мрежи все по-често се нареждат сред основните места, на които хората търсят своя нов интимен партньор. Ако и вие сте сред тях и се опитвате да намерите любовта онлайн, следвайте нашите прости съвети за успешни виртуални свалки.

 

 

Изберете подходяща профилна снимка

 

Повечето хора не обръщат особено внимание на профилната си снимка и дори избират стара такава, която е на поне 2-3 години. Ако вие искате да създадете правилна представа за себе си, обаче, най-добре е да заложите на нещо по-ново.

 

Запазете пиянските си снимки и тези по чехли и пижама в архивите си. На профила си сложете фотос, на който сте усмихнати и който ви представя в естествена светлина.

 

 

Бъдете честни

 

Няма нужда да лъжете за себе си в разговорите си онлайн. Истината рано или късно излиза наяве, така че няма смисъл да се представяте за такива, каквито не сте. Бъдете честни и откровени и си спестете излишните лъжливи подробности. Ако наистина искате да срещнете човек за сериозна връзка в интернет пространството, бъдете искрени с него още от самото начало, за да не го разочаровате по-късно, когато му разкриете истината.

 

 

Водете неангажиращи разговори

 

Не се впускайте в прекалено много подробности за личния си живот. Водете приятни и неангажиращи разговори – за музика, филми, хобита. Никой не очаква, а вероятно и не иска, да му разказвате за семейните ви проблеми или за сексуалните ви приключения с бившите ви гаджета. Това определено не са теми, подходящи за онлайн разговори с непознат човек. Избягвайте ги.

 

Снимка: sxc.hu

 

Проявете интерес

 

Ако някой е привлякъл вниманието ви, покажете му го. Не се страхувайте да бъдете активната страна и да започвате разговор. Задавайте му въпроси, но не прекалявайте и не изисквайте прекалено лична информация. Просто покажете интерес, но без да се натрапвате. Не ставайте досадни и не задушавайте човека отсреща. Накарайте го да се чувства комфортно и приятно, докато разговаря с вас.

 

 

Изберете подходящо място за среща

 

Тъй като все пак това е непознат за вас човек, за първата ви среща изберете по-оживено място. Някое кафе е перфектен избор за случая. Избягвайте вечерите в ресторанти, тъй като те се проточват по-дълго, а е твърде вероятно да не си допаднете с онлайн избраника ви.

 

Изберете някое неутрално място, а не квартално заведение. Все пак нито на вас, нито на човека, с когото се срещате, ще ви е приятно, ако ваши познати постоянно кръжат наоколо и ви заговарят.

 

Снимка: Dreamstime

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gt-r
преди 11 години

До Nakadah: към дъното :)

Nakadah
преди 11 години

ХАХАХАХА! Преди 5 години не можехте да говорите с момче/момиче на живо, та ползвахте интърнета. Сега дори по интърнета не можете. На къде отиват хората....

papugai
преди 11 години

Полезно, ще го пробвам, защото сега само за новата снимка съм така.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия