Как да събудиш интереса на едно момче [част първа]

2015-09-17 17:07:00
Как да събудиш интереса на едно момче [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато си силно привлечена от някое момче идва момент, в който решаваш, че трябва ти да започнеш да действаш. Като цяло не е трудно да възбудиш сексуалния интерес в едно момче, а да влезеш в мислите му. Да го привлечеш не е лесна задача. Ще ти покажем няколко начина, с които да го подлудиш, седейки до него.

 

Бъди мистериозна. Момчетата ги привлича мистерията, винаги им е интересно това, което не могат да имат. Затова никога не се разкривай напълно. Ти се опитваш да го съблазниш и все още не излизаш с него. Ако опитът ти е прекалено очевиден, той може да си помисли, че си от онези лесни момичета, които искат само секс. Това веднага ще убие интереса му.

 

Не се опитвай да бъдеш забавна, когато искаш да го подмокриш. Когато сваляш момче е ясно, че по време на разговорът ви ще има неловки паузи и мълчание, но не убивай сексуалната нагласа, разказвайки вицове. Най-важното нещо, когато се опитваш да свалиш момче е да го накараш да иска да те докосва. Когато той е възбуден, колкото и на ниво да се държи, защото не те познава добре, ще му бъде доста трудно да държи ръцете си далеч от теб. Няма значение дали сте сами, той просто ще иска да те награби.

 

 

Създай сексуална обстановка. Седнете на някое отдалечено място в кафето/бара и седни много близо до него с извинението, че искаш да ти покаже как работи новото приложение на телефона ти, например. След това по някое време небрежно го попитай дали не се притеснява от фактът, че си толкова близо до него. Може би първоначално ще се притесни за няколко секунди, защото навлизаш в личното му пространство, но ще свикне, още повече ако те харесва.

 

Говори тихо. Шепотът винаги действа доста възбуждащо. Високият тон и силният смях никога няма да го впечатлят. Създай неловка ситуация. Отново намери извинение, за да бъдеш близо до него. Притисни за кратко гърдите си в него (но не на първата среща, не е желателно и на втората), след което му се извини сърдечно за това недоразумение. Най-вероятно ще му хареса и нататък може да поеме нещата в свои ръце. Но зависи от типа момче. Има такива, които не се нахвърлят на момичетата веднага, ами изчакват известно време, най-вече, за да се убедят какво искат и дали го искат.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 8 години

Предлагам да заместите последната дума от заглавието с "животно".


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия