Кои са най-често срещаните грешки по време на флирт?

Не съществува представител на силния пол, който да няма неприятни случки, свързани с флиртове и свалки. Дори най-уверените мъже понякога губят ума си и постъпват глупаво и необмислено и не могат да контролират своите действия, особено когато са консу

2011-04-25 01:51:45
Кои са най-често срещаните грешки по време на флирт?
Не съществува представител на силния пол, който да няма неприятни случки, свързани с флиртове и свалки. Дори най-уверените мъже понякога губят ума си и постъпват глупаво и необмислено и не могат да контролират своите действия, особено когато са консумирали по-големи количества алкохол. Повечето от тях пийват за кураж, но понякога се увличат със спиртните напитки и изпадат в неловки ситуации.

Повечето мъже, които имат добре поддържано тяло, смятат, че то им е силен коз и правят всичко възможно, за да го покажат. Но това не е особено уместно в някой изискан ресторант, където е хубаво да се носят ризи, които ... да не са разкопчани.

Друг навик, който са си създали мъжете, е да лъжат непрестанно. Но рано или късно истината излиза наяве, защото "на лъжата краката са къси". А жените трудно прощават лъжите и те често стават причина за раздяла. За да не сгафите пред половинката си, измислите някоя безобидна лъжа, ако се налага да скриете истината.

Идеална среща може да се нарече тази, на която и двамата искрено се забавляват. Не е хубаво човек да се насилва да прави нещо, което не харесва, само и само да се хареса на представител на срещуположния пол.  Ако нямате интерес към екстремните спортове, не се правете излишно на смела личност. Не е нужно да катерите скали, да скачате с бънджи или да летите с парапланер, за да впечатлите жената на сърцето си.

Жените обичат плюшени играчки, но е странно мъж да си държи някакви плюшени мечета и зайчета в автомобила си.

Друго, което наистина отблъсква дамите, е татуировката с името й. Първо кожата се променя с времето, второ никой не може да е сигурен, че тази връзка ще трае вечно, а татуировка се маха трудно и болезнено.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия