Няколко съвета как момчетата да скрият, че са девствени

2015-09-19 11:54:00
Няколко съвета как момчетата да скрият, че са девствени
Снимка: freedigitalphotos.net

Първият път винаги предизвиква страх и притеснение, особено у момчетата. Дали тя ще разбере, че правиш секс за първи път? Ами ако свършиш прекалено бързо? Ето няколко съвета как да изглежда така, че все едно имаш опит, въпреки че си девствен.

 

Като за начало запази тази ценна информация за себе си. В същото време  недей да се хвалиш, че си бил с много момичета. Мъжете, които се хвалят, че са спали с много жени, всъщност се опитват да прикрият истината, че не са.

 

Гледай порно. Така ще се научиш как да правиш някои неща, но в никакъв случай не се опитвай да пренесеш всичко видяно в бъдещия си сексуален живот. В порното всичко е доста преувеличено, но някои “sensual” жанрове са добра отправна точка.

 

Мастурбирай. С или без порно, това ще ти помогне да опознаеш тялото си и да издържаш много повече, дори да не е с жена. Все пак и в спорта, и в секса тренировките са най-важни.

 

 

Разбери какво харесват жените. Влез в някой сайт и проучи, така ще научиш за първия път на много мъже и ще се убедиш, че няма нищо страшно. Това не означава да научиш наизуст как да стигнеш до нейната G-точка. Дори някои от най-опитните мъже в секса не знаят как да я стимулират.

 

Разбери какво възбужда момичето, с което искаш да го направиш за първи път. Целувай я, намери ерогенните й зони, научи как тялото й реагира и как можеш да я задоволиш. Зарадвай я с орална любов, стартирай с бавни движения. Много мъже използват само език при опита си да задоволят орално партньорката си, но допира на устни и пръсти също ще я подлуди. Не се обиждай ако тя ти дава съвет какво да правиш, все пак все още не познаваш тялото й изцяло.

 

Въздържай се да говориш много по време на секс. Разговорите ще разсеят и двама ви и ще убиеш удоволствието от акта. Попитай я дали се чувства добре, но само толкова.

 

Поддържай добра лична хигиена. Няма нищо по-лошо от момче, което мирише на пот или има лош дъх в леглото. Няма как да искаш да придобиеш опит, ако дори не поддържаш хигиена. Изкъпи се, измий си зъбите, сложи парфюм и действай. Миризмата е едно от главните неща, които подлудяват момичетата. Но също така не забравяй да влезеш под душа и след секс.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия