Какви грешки най-често правим по време на секс?

2013-06-24 16:59:00
Какви грешки най-често правим по време на секс?
Снимка: Dreamstime

На всеки човек му се случва да прави грешки и в това няма нищо странно или лошо. Въпросът е да не се повтарят или да се правят съзнателно. Човек може да сбърка както в професионалния живот, така и в личния. Гафовете са нещо неизбежно, но ако се постараеш поне малко, ще успееш да ги сведеш до минимум.

 

 

Много жени се притесняват да дават съвети на половинката си по време на секс. Така минават месеци, докато започнат да изпитват удоволствие от сексуалния живот, който водят. Защо трябва да пропиляваш това време? Няма нищо лошо да кажеш на половинката си какво точно ти доставя удоволствие, вместо да го оставиш да се лута и да се опитва да те задоволи месеци наред. На повечето мъже не им е приятно, когато виждат, че не успяват да доставят максимално удоволствие на половинката си. Затова бъди директна и му сподели какво ти харесва под завивките.

 

Хигиената ти трябва да бъде на ниво, но това не означава, че е добра идея да тичаш към банята веднага след секс. Сякаш му/й показваш, че не ти е приятен допира и миризмата му/й. Изчакай да мине малко време и отидете двамата в банята да си вземете душ. Така нещата може да продължат ...

 

Като говорим за хигиена, нека обсъдим и тази преди секс. Мий се редовно, защото никога не се знае кога ще се озовеш в леглото с твоята половинка. А и, ако занемариш хигиената си, ще отблъснеш гаджето и после ще ти трябва известно време, преди да започнеш да ухаеш добре ... отново.

 

Някои мъже обичат да се правят на „ударени“ и не повдигат темата за контрацепцията. Затова е по-добре да го направиш ти, все пак става въпрос за твоето здраве и евентуална бременност, която ще се развие в твоя корем. Ако си на противозачатъчни, по-добре първо отидете и се изследвайте /и двамата!/ и след това го допускай до себе си без презерватив. Може да си се предпазила от нежелана бременност, но противозачатъчните не предпазват от болести, предавани по полов път.

 

Сексът си е секс и не бива да се разваля с излишни разговори. Ако знаеш, че гаджето ти обича мръсни думи, шепни му/й такива по време на акта, ако не им е привърженик, по-добре наблегни на целувките и ласките.

 

Снимка: Dreamstime

 

Сигурно ти е било изключително лесно да доставяш удоволствие на бившия/бившата си, защото си го/я познавал/а доста добре. Сега обаче си с нов човек и е време да започнеш отначало. Не си мисли, че нещата, които са се харесвали на бившия/бившата, ще доставят удоволствие и на сегашната ти половинка. Затова, ако забележиш, че не обича целувките по ушите, които бившия/бившата обожаваше, опитай с нещо друго.

 

Сексът доставя удоволствие. Не се притеснявай да споделяш желанията си. В леглото е позволено всичко, стига и двамата партньори да са съгласни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 10 години

РАЛИЧКЕ! Повече няма да ти правя комплименти! От къв зор ми изтри мнението не знам.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия