Кои са ключовите моменти в една връзка [част първа]

2015-09-12 12:03:00
Кои са ключовите моменти в една връзка [част първа]
Снимка: freeimages.com

Има моменти, които са ключови за една връзка. Веднага би се сетил/а за събития като годеж, сватба и поява на дете. Разбира се, тези неща се случват на по-възрастните хора, а сега ще говорим за ключовите моменти в живота на тийнейджърите.

 

Всичко свързано с неприятни телесни звуци, ползване на банята едновременно или докато вратата е отворена. Вероятно си гледал/а филми, в които една двойка използва банята едновременно – единият си мие зъбите, другият прави нещо друго. Това ти се струва ужасно и неприемливо, но само от начало. Нормално е в първите няколко месеца да не можеш да се отпуснеш и да ползваш банята на затворена врата и дори да не искаш да вземате душ заедно. Това е първото важно събитие – отпускаш се да го правите заедно и да не го намираш за притеснително.

 

 

Първият път, когато някой от вас се разплаче. Жените са по-склонни да покажат чувствата си, отколкото мъжете. Разбира се, мъжете също плачат, но много рядко и само, когато наистина страдат силно и са разстроени. Първият път, когато някой от вас двамата се разплаче, вече сте преживели един от ключовите моменти във връзката си. Това означава, че сте се отпуснали достатъчно, че да покажете истинските си емоции и да не изпитвате срам от това.

 

Когато започнете да показвате своите странности. Отначало искаш да се покажеш като чудесен човек, който е направо идеален. Това е нормално, искаш да впечатлиш гаджето си. В един момент се отпускаш и вече започваш да показваш истинската си същност. Слагаш допълнително подправки на всяко ядене, обичаш да пиеш кафето си по странен начин или спиш на отворена врата, защото те е страх?  Спираш да мислиш за своите странности като нещо срамно и се отпускаш. Това се случва около 4-6 месец от връзката.

 

Моментът, в който осъзнаваш, че вече не е меден месец. Първите няколко месеца на връзката са медени, защото няма никакви проблеми, обичате се, нивата на страстта са високи, опитвате се да се харесате на другия. След това всичко утихва и осъзнаваш, че меденият период е свършил. Ако все още обичаш този човек, значи всичко е наред и сте минали следващият ключов момент.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия