Кога връзката ти заслужава втори шанс

2015-08-24 19:36:00
Кога връзката ти заслужава втори шанс
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка връзка има трудни периоди и моменти, в които ти се иска да зарежеш всичко, да започнеш на чисто, сама, без връзки, чувства и емоции. Разбира се, в много случаи това е и най-доброто решение, но понякога не си струва да съсипеш връзката си, само защото ти е дошло в повече и нервите ти избиват. Кога си струва да дадеш втори шанс на връзката си?

 

Дискутирате проблемите си. Някои двойки общуват по-лесно, други не са така умели в комуникацията помежду си. Важното е да успявате да обсъждате проблемите си и да променяте нужните неща. Никой не е перфектен, понякога се случва да има неразбирателства. Важното е да ги обсъждате и да обясните на другия гледната си точка.

 

 

Въпреки проблемите си, вие се забавлявате, имате щастливи спомени. Имате динамична връзка, пътувате много, обикаляте на различни места и прекарвате много време заедно. Спомняте си с удоволствие отминалите мигове, които топлят сърцата ви. И въпреки проблемите, вие сте си близки и има химия между вас.

 

Нито един от вас не мисли сериозно за раздяла. Проблемите са факт, всеки от вас има трески за дялане, но не можете да си представите света един без друг. признавате си, че са ви минавали помисли за раздяла, но веднага след това решавате, че няма как това да се случи.

 

Любовта все още я има и нямате очи да погледнете други хора. Това е едно от най-важните неща, за които трябва да помислиш, преди да сложиш край на проблемната си връзка. Обичате ли се още? Мислите ли за други хора? Ако не можеш и да си представиш друг човек с теб, а мислиш само за своето гадже, не си и мисли за раздяла.

 

Вие сте по-силни, когато сте заедно. Всеки има силни и слаби страни, а целта на половинката е да допълва. Имате усещане, че сте екип, че правите всичко заедно с удоволствие, сработвате се, помагате си. Това е белег, че наистина сте един за друг и можете да се справяте с проблемите заедно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия