Кои са най-силните моменти във всяка една връзка?

2014-03-11 16:56:00
Кои са най-силните моменти във всяка една връзка?
Снимка: Dreamstime

Всяка връзка си има своите силни моменти, които оставят незабравими спомени. Обикновени те се повтарят във всяка една връзка, но това не ги прави по-малко сладки. Вижте кои са те:

 

Първият разговор – в началото разговорите продължават часове наред. Мислите си, че сте прекарали половин час заедно, а са минали часове наред. През цялото това време вие сте пленени от случващото се и попивате всичко, което чувате. Все пак искате да научите максимално за човека, който седи пред вас и към когото имате интерес.

 

 

Първата целувка – това определено е специален момент, който няма как да бъде забравен. Първите няколко секунди и двамата сте притеснени, но след малко се отпускате и започвате да се наслаждавате на случващото се.

 

Първата нощ заедно – това е друг момент, който е малко притеснителен. Не е задължително да правите секс, за да спите заедно на едно легло. Но първата нощ, прекарана заедно и първият секс, определено се помнят.

 

Първото „ние“ - в началото сте „аз“ и „ти“, но след време ставате „ние“. Това определено е много сладка трансформация.

 

Първото „Обичам те“ - може от известно време да си показвате с действия, че се обичате, но моментът, когато го чувате за пръв път, ще остане завинаги в спомените ви.

 

Първият скандал - няма връзка без кавги. И е нормално. Все пак колкото повече време прекарват двама души, толкова по-голям е шансът да се скарат. А и скандалите са здравословни за взаимоотношенията при влюбените.

 

Първият път, когато сте си помислили „това е моята половинка“ - понякога имаме връзки, които знаем, че рано или късно ще приключат. Просто не усещаме човека до себе си като нашата истинска половинка. Но е много хубаво, когато намерим човек, с когото сме готови да прекараме живота си. Дали това ще се случи е въпрос на късмет, но самият момент, когато сме си го помислили, е много сладък и положително зареден.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stoqn_Trakiev
преди 10 години

Разбитра се една 6-ца от тото би била особенно силен момент във връзката :) ( http://iconomicabg.blogspot.com/p/blog-page_2.html )


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия