10 причини, поради които връзката ти е в застой [част първа]

2015-08-31 20:01:00
10 причини, поради които връзката ти е в застой [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка връзка минава през различни периоди. Отначало всичко е наред, любовта е силна, страстта – огнена, а чувствата – незабравими. С времето се появяват проблемите, хората се опознават, а с опознаването идват и неразбирателствата. Рано или късно се появява застоят. Той е много неприятен и създава усещане за рутина, дори може да съсипе една връзка. Защо връзката ти е в застой?

 

Страх от развитие. Искаш да имаш готина връзка, да се обичате с гаджето и много да се подкрепяте. В един момент не осъзнаваш как се страхуваш да предприемеш поредната крачка. Нямате още нужното доверие, нямате увереност, че можете да разчитате един на друг, каквото и да става. Не се страхувай да се довериш на гаджето си и да направите поредната крачка напред заедно.

 

 

Имаш чувството, че не сбъдваш никакви свои мечти в нито една област. Всеки човек има свои мечти, свързани с образование, кариера, пътувания, приятели и връзка с любимия човек. Проблемът е, когато изгубиш баланса и не получаваш удовлетворение от това, което правиш. Може би твърде силно си се концентрирал/а върху нещо, което изпива енергията ти. Помисли си дали има баланс в живота ти?

 

Финанси. Изключително просто, но вярно. Когато финансите куцат, връзката страда. Нямате пари, не можете да си позволявате нищо от това, което искате. Няма как да отидете на море заедно, да пътувате за уикенда, да се преместите да живеете заедно или да отидете на вечеря в ресторант. Когато сте от доста време заедно, имате нужда от разнообразие, но то може да струва доста скъпо.

 

Сериозната връзка е отговорност. Никога не забравяй това. Когато си обещал любов, подкрепа, честност и вярност на един човек, трябва да бъдеш лоялен. Младостта е времето, което ще си много щастлив, енергичен, объркан и влюбчив. Но не забравяй, че ако си се обвързал сериозно с даден човек, безотговорното поведение не е оправдано от младостта.

 

Приемате всичко за даденост. Още една голяма грешка. Нищо не е даденост, има неща, които са късмет, други – резултат от упорит труд. Затова оценявай всеки ден това, което имаш, както материалните неща, така и нематериалните. Казвай на човека до теб, че го обичаш. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия