Митове за мъжете, на които е време да спреш да вярваш

2015-08-24 16:30:00
Митове за мъжете, на които е време да спреш да вярваш
Снимка: Dreamstime

Има истини, свързани с представителите на силния пол, на които трябва да се вярва. Но има и такива, които са по-скоро митове, отколкото истини. Кои са те?

 

Мъжете не могат да симулират оргазъм – всъщност могат да го направят, ако искат. Даже им е доста лесно, когато ползват презерватив, но могат и да се справят, когато го правят без. На жените им е по-лесно от гледна точка на това, че (повечето) не отделят течност по време на оргазъм, но дори това не спира мъжете, ако решат да излъжат партньорката си.

 

 

Мъжете си падат по глупави девойки – преди време може да е имало някаква доза истина, но сега представителите на силния пол предпочитат умни, образовани и самоуверени жени, с които имат какво да си кажат.

 

Размерът на стъпалата показва размера на пениса – това е доста разпространен мит. Няма обаче никакви научни доказателства, че това е вярно. Така че няма нужда да гледаш с какъв номер обувки е момчето, по което си падаш.

 

Представителите на силния пол искат само секс без сериозно обвързване – да, има и такива мъже, но повечето искат да имат сериозна партньорка до себе си. Почти всеки мъж, а и почти всяка жена, е имала период в живота си, когато наистина е искал/а само секс без обвързване. Но това е било нещо временно.

 

Мъжете си мислят за секс на всеки 6 секунди – ако това беше истината, то щеше да означава, че господата мислят за секс по 8 000 пъти дневно. Като се замислиш това няма как да стане, защото те нямаше да могат да се съсредоточат, да учат нови неща, да работят и т.н. Наскоро направено проучване показва, че мъжете мислят за секс 19 пъти дневно.

 

Истини за мъжете:

 

Господата обичат френските ласки – да, наистина 90% от мъжете обичат, когато партньорката им прави френска любов. А над 50% от мъжете не просто обичат, а обожават този вид ласки.

 

Мъжете обичат да гледат – доказано е, че представителите на силния пол се възбуждат от визуални стимулатори повече от дамите. Причината е в съчетанието на социологически и еволюционни влияния и това помага да се обясни любовта им към порното и снимките на голи жени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия