Най-глупавите и известни митове за секса, които трябва да знаете

2016-11-07 09:58:00
Най-глупавите и известни митове за секса, които трябва да знаете
Снимка: Dreamstime

Сексът определено е една от най-интересните теми за тийнейджърите. Младите хора избягват да обсъждат любовния си живот с родителите си, но обичат да черпят информация и да търсят съвети от своите приятели, както и от интернет. Факт е, че в интернет пространството има доста информация, но как един млад човек може да разграничи истината от поредния мит? Доста трудно.

 

 

Има митове, които са доста известни, а някои от тях дори звучат налудничаво, но въпреки това има хора, които им вярват. Затова е по-добре да прочетете кои са нещата, които се говорят в повечето статии, но са далеч от истината:

 

Има възможност да забременееш от целувка – как може да има хора, които да вярват на това? Всеки, който знае човешката анатомия, би трябвало да е наясно, че това е невъзможно. Същото се отнася и за забременяването по време на анален секс. За да забременее една жена, спермата трябва да попадне във влагалището й, а това може да стане по време на секс или ако мъжът еякулира в близост до вагината.

 

Жените не обичат да правят секс с непознати, защото са емоционални – това са пълни глупости. В днешно време както мъжете, така и жените нямат проблеми с мимолетните връзки и сексът за една нощ. Не, че това е нещо хубаво, напротив, но има хора, които го смятат за нормално и им доставя удоволствие. Мъжете може да се стараят да не плачат, защото според обществото един представител на силния пол не бива да показва слабостта си, но това не означава, че са по-малко чувствителни от жените.

 

Снимка: Dreamstime

 

Прекомерната мастурбация води до загуба на зрението – това е един доооооста стар мит, който все още намира своите поддръжници . Прекалено честото самозадоволяване няма да ви докара здравословни проблеми, но може да се отрази пагубно на сексуалния ви живот. Няма нищо лошо да снемате стреса от себе си по този начин, но не бива мастурбацията да замести секса.

 

Мъжете обичат да правят секс повече от жените – може би, мислят за него по-често, но това в никакъв случай не означава, че им доста повече удоволствие. Това мнение явно е на господа, които не знаят как да задоволяват половинката си.

 

Може да хванеш болест, предавана по полов път, от тоалетната чиния – това не е възможно, защото на тях им е нужна влажна среда, където бактериите да се размножават. От тоалетната чиния може да хванете само някоя досадна инфекция.

 

Снимка: Dreamstime

 

Обувките на мъжа показват колко голям е пенисът му – няма никаква връзка между размера на мъжкото стъпало и размета на мъжкия му полов орган. Нито между члена на мъжа и ръцете му. Поредните глупави митове, на които някои хора вярват.

 

Средният размер на пениса е около 20 сантиметра – статистиката показва, че средният му размер е около 15 сантиметра. Всичко над това се счита за бонус.

 

Снимка: Dreamstime

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия