Най-разпространените легенди, свързани със секса

2013-05-20 12:59:00
Най-разпространените легенди, свързани със секса
Снимка: Dreamstime

Сексът определено е интересна тема за всички, особено за подрастващите. Те обичат да обсъждат въпроси, свързани с него, предимно със своите връстници. И това е една от причините тийнейджърите да не са достатъчно добре информирани и често да вярват на неща, които са неверни.

 

Вижте едни от най-често срещаните митове и легенди относно секса:

 

 

Ако имате генитален херпес и правите секс с презерватив, няма как да заразите интимния си партньор - кондомите наистина предпазват от нежелана бременност и болести, предавани по полов път, но не на 100%. Затова е по-добре първо да се излекувате напълно, да си направите кръвни изследвания, за да се уверите, че вече всичко е наред и чак тогава да продължите да водите полов живот. Глупаво е да подлагате партньора си на излишен риск.

 

Размерът на мъжкия полов орган се определя от големината на ръцете и краката – това е един глупав мит, на който се връзват доста хора ... странно защо.

 

В днешно време никой не боледува от сифилис – де да беше така ... За съжаление, голяма част от хората смятат, че тази болест е останала в миналото, но това не е вярно. Статистиката сочи, че това е една от най-разпространените болести, предавани по полов път. Сифилисът трябва да се лекува навреме, в противен случай може да доведе до увреждане на мозъка, очите, нервите и... смърт.

 

На един мъж не му става, защото жената не го възбужда – това може да бъде една от причините, но има още десетки – стрес, депресия, прекомерна употреба на алкохол и т.н. Ако партньорът ви често има този проблем, помолете го да посети специалист.

 

Някои жени са алергични към сперма – да, това е вярно. Симптомите са същите, както при другите алергии – сърбежи, обриви, сълзене на очите. За да се предпазите от тази досадна инфекция – използвайте презервативи.

 

Снимка: Dreamstime

 

Мъжкият полов член може да се счупи – може да ви се струва странно и смешно, но е факт! Еректиралият пенис е изпълнен с кръв и при рязко движение се получава фрактура на основата на мъжкия полов орган и се получава кръвоизлив. Счупването на члена е болезнено и са нужни седмици, за да заздравее.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AJ.,
преди 10 години

sex,sex alele maikoo :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия