10 начина да му покажеш, че не го харесваш [част първа]

2015-08-15 16:07:00
10 начина да му покажеш, че не го харесваш [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Откакто свят светува мъжете ловуват, но реално жените избират. Това важи за връзките, за отношенията с другия пол. Мъжете си мислят, че те правят своя избор, но тази, която последна решава е жената, защото винаги може да отреже досадникът, осмелил се да я търси и да я сваля. Как да отрежеш момчето, което те сваля?

 

Отговаряй му много бавно или изобщо не му отговаряй. Не искаш да си груба, но този човек определено не ти харесва. Затова просто му покажи, че не се интересуваш, не е нужно да му го заявяваш в прав текст. Когато ти звъни или ти пише, не му отговаряй веднага. Виждаш, че ти е писал, пиши му чак утре и му кажи, че не си видяла съобщението. Ако ти звъни, не вдигай, обади му се след ден или два. Това е ясен сигнал, че той не ти е интересен и имаш много по-важни неща от него.

 

 

Не оценявай усилията му. Той те харесва и полага много усилия, за да му обърнеш внимание. Води те в най-готиното кафе в града, но ти му показваш, че очевидно ти е скучно. Купува ти цвете, а ти просто казваш мерси, после случайно го забравяш на някое пейка или в кафето, където сте били. През цялото време си дистанцирана и ти личи, че срещата не е особено приятна за теб.

 

Не му правиш комплименти. Разбира се, жените получават много повече комплименти от мъжете. Но момчетата обичат да бъдат похвалени и да получат вниманието ти. Винаги можеш да му кажеш, че ти харесва начинът, по който се облича или че има готини очи. Но ако не го харесваш, не му прави никакви комплименти, не му казвай, че нещо ти харесва, защото това ще бъде възприето като знак, че ти е симпатичен.

 

Концентрирай се върху себе си. На среща сте и определено виждаш, че това не е твоят човек. Време е да му покажеш, че си егоист. Говори само за себе си, прекъсвай го, подчертавай какво самочувствие имаш, колко си готина и почти не му позволявай да ти разкаже повече за себе си.

 

Не му обръщай внимание. Той е около теб, в една компания сте или просто идва в междучасието и те заговаря. Отговаряй му с една дума, не му обръщай внимание, прави нещо друго, докато ти говори. Игнорираш ли го, със сигурност ще те остави на спокойствие. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 8 години

ИЛИ не се дръж като надута *** и просто му кажи, че не го харесваш ?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия