Защо той те игнорира [част първа]

2015-04-04 11:00:00
Защо той те игнорира [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е да се запознаеш с готино момче, да се харесате, всичко да върви добре в началото, а изведнъж той да изчезне? Момчетата могат да са странни, понякога те не умеят да покажат на едно момиче, че го харесват. Но в други случаи те наистина осъзнават, че игнорират и го правят нарочно. Защо той те игнорира?

 

Той бавно губи интерес. В началото си му се сторила симпатична и мила. След това той бавно започва да губи интерес и да разбира, че не сте един за друг. Намира те за отегчителна и не си негов тип. Така започва да те търси все по-рядко и накрая спира.

 

Ти не разбираш. Харесала си го и искаш да се получи нещо между вас. Но той не проявява никакъв интерес към теб още от самото начало. Просто си се настроила, че нещо ще се случи и си въобразила, че той те харесва.

 

Той не е по сериозните връзки. Има момчета, които са много влюбчиви и изведнъж любовта ги връхлита. Така той си губи ума по теб, но само за седмица-две. По-късно идва нова любов, заради която те забравя. Не очаквай нищо сериозно от това момче, както е дошъл с гръм и трясък в живота ти, така си отива.

 

Той не те харесва наистина, но го е срам да си признае. Запознали сте се и сте флиртували. Алкохолът си е казал думата, ти си го харесала, а той теб – не. Но се чуди как да ти го каже, затова се държи мило и любезно. В един момент решава, че е под-добре да те игнорира, отколкото да те нарани като ти каже истината.

 

Има нещо по-интересно от теб. Повечето момичета искат да си намерят готино гадже, да си общуват с повече момчета и да получават много мъжко внимание. При момчетата не е точно така. Ако наскоро се е запалил по ново хоби или прави нещо много интересно, може изобщо да не му е до момичета.

 

Очаквания. Той ти звъни всеки ден по един път и на теб ти се струва малко. Мислиш, че те игнорира, защото не се чувате често. Но за него това може да е дори много често. Поговори с него, за да разбереш какво е мнението му.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия