Как да повлияеш на либидото си [част първа]

2015-08-11 18:01:00
Как да повлияеш на либидото си [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е много важен в една връзка, няма две мнения по този въпрос. Ако с гаджето ти не правите никакъв секс или правите, но не е задоволителен, то определено имате проблем и е време за сериозен разговор. Усещаш, че либидото ти сякаш е занижено, вече не ти се прави толкова секс като преди, по-рядко мислиш за това и по-трудно се възбуждаш. Как да повлияеш на либидото си?

 

Спорт. Една тренировка може да ти покачи либидото и наистина да има ефект. Мързи те да тренираш, изобщо не ти се занимава, когато навън времето е толкова топло. Не си намирай повече оправдания, а отивай във фитнеса или потичай в парка. Физическата активност ти дава тонус, освен това подобрява цялостната работа на тялото, включително и тази на хормоните. Тренирай активно една седмица и ще видиш, че има резултат. Започни да го правиш редовно и ще се радваш на много по-качествен секс и силно желание.

 

 

Правилно хранене. Това включва качествена храна, съчетана с режим на хранене. Не очаквай, че ако се натъпчеш с хамбургер преди да си легнеш, ще ти се прави секс. Вечерята трябва да е оскъдна, ако искаш да си прекараш гореща нощ, хапни 2-3 варени яйца и не прекалявай с алкохола. Разпределяй храненията си по 5 пъти на ден, за да не изпадаш в пристъпи на силен глад и да не се тъпчеш. Хапвай повече свежа храна, плодове и зеленчуци, избягвай да ядеш въглехидрати вечер.

 

Алкохол. Той може да направи сексът вълнуващ, но може и да съсипе всичко. Никога не бива да правиш секс пиян/а, защото това е опасно и безотговорно. На първо място е опасно, защото не преценяваш правилно с кого си лягаш. След това идва и опасността от полово предавани болести, скъсани презервативи. Сексът може и да стане невъзможен, когато се напиете, защото ще загубиш ерекцията си. Алкохолът може да помогне, но само ако е в минимални количества – например чаша вино. Тогава ще се отпуснете, ще ви стане весело и ще преглътнете всички притеснения.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
NasoSF
преди 8 години

Спортът ми помага най-много! :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия