Как да тормозиш гаджето си ... нарочно?

2015-07-28 13:15:00
Как да тормозиш гаджето си ... нарочно?
Снимка: iStock

Ако една жена реши да бъде лоша с гаджето си, тя определено може да бъде такава. Когато става въпрос за интимни взаимоотношения, понякога представителките на нежния пол се превръщат в зли и арогантни същества, които тормозят по най-различни начини мъжа, който е влюбен в тях.

 

Виж кои са 10-те най-жестоки неща, които дамите причиняват на партньора си:

 

Манипулират – мъжете не знаят какво да правят, когато видят до себе си разстроена жена. И жените прекрасно знаят това. Затова, когато искат нещо, те започват да се държат като малки деца и мрънкат, хленчат и плачат, докато не го получат.

 

 

Не го представят като гадже – има жени, които не обичат да определят статуса на връзката си, затова когато трябва да представят мъжа, с когото излизат на някого, го представят като свой много добър приятел.

 

Не си вдигат телефона – понякога жените се правят на интересни и недостъпни, като нарочно не си вдигат телефона.

 

Критикуват – в днешно време голяма част от жените са еманципирани и доста от тях се държат с мъжете си сякаш са непохватни идиоти. В критиката няма нищо лошо, стига тя да е градивна, но доста дами си позволяват да критикуват и унижават партньора си на обществени места. А това определено наранява мъжкото му его.

 

Използват – някои жени излизат с мъж, който си пада по тях, защото знаят, че той ще дойде до тях, ще ги вземе, ще отидат да хапнат или да пийнат нещо, той ще плати сметката и после ще я закара до вкъщи. Мъжът си мисли, че тя има интерес към него, щом прекарват време заедно, но истината е, че тя просто го използва.

 

Флиртуват – когато една жена се чувства недооценена от мъжа до себе си, тя започва да се старае да предизвика ревност у него и да го нарани. Имай предвид, че само едно незряло и манипулативно момиче би флиртувало с други мъже пред гаджето си.

 

Държат се гадно – в началото тя се е държала перфектно, защото не е била сигурна в чувствата му, но след като се е убедила, че той я обича, променя поведението си. Тя се държи кофти с него, защото знае, че той е добър и ще ѝ прости. Връзката им продължава известно време, докато тя си намери нов, по-интересен мъж.

 

Отказват секс - жените са наясно, че мъжете обожават да правят секс, затова от време на време нарочно им отказват, за да ги дразнят и манипулират.

 

Удрят шамари – не е прието мъж да удари жена, но когато стане обратното никой нищо не казва. Има жени, които си позволяват да използват физическо насилие над гаджето си, като безцеремонно зашлевяват шамари на гаджетата си, когато са им ядосани. Физическата болка определено не е голяма, но тази ситуация действа ужасно на мъжкото его.

 

Подлагат го на различни тестове – представителките на нежния пол обичат да подлагат на изпитания гаджетата си, само и само да ги разиграват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия