5 неща, които мъжете трябва да правят по-често

2015-07-27 11:05:00
5 неща, които мъжете трябва да правят по-често
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете са определяни често като недосетливи и определено има защо. Повечето момчета не се сещат да правят някои жестове, не мислят за половинката си винаги и затова търпят упреци от женския пол. Какво трябва да правят по-често мъжете?

 

Орален секс. Момчета, обожавате, когато тя сама поиска да прави орален секс с вас, нали? Време е да върнете жеста. Всички момичета обичат да правят орален секс и да получават такива ласки. Важно е да предразположиш правилно партньорката си и да се отдадете на много удоволствие. Не забравяй, че някои дами могат да изпитват оргазъм само от орална любов. Дай това щастие на партньорката си.

 

Покажи нежност след секса. Някои мъже след секс просто заспиват. Те се отдават на сън и почивка, други пък веднага тичат към банята. Тези жестове не са особено приятни за жените. Дамите искат да получат нежност и ласки, а не да се чувстват сякаш са скучни или мръсни за партньора си.

 

Цветя. Може да ти се струва изтъркано и да искаш да измислиш много по-оригинален начин, за да я зарадваш. Няма лошо в това да измислиш дори още сто начина, които да я накарат да се усмихне. Но никога не забравяй за цветята. Колкото и банални да ти се струват, тя ще ги оцени. Едно цвете с панделка е достатъчно, а ако има повод никога не забравяй букета, който да прибавиш към подаръка, който си избрал.

 

Направи ѝ закуска. Повечето дами обожават закуска в леглото. Не е толкова трудно да ѝ поднесеш такава, дори да те няма в готвенето. Нужна ти е малка масичка или поднос, кафе, прясно изцеден сок и пържени яйца. Ако дори яйцата са предизвикателство за теб, винаги можеш да купиш готови кифлички. Не забравяй, че тя ще оцени жеста, дори да не си голям кулинар.

 

Излизай с нея и приятелите ѝ. Обичаш приятелите си, нали? Това важи и за нея, затова не пренебрегвайте нейните приятели. Ако трудно се вписваш в женска среда, а тя основно контактува с момичета, правете нещо заедно, което да ви сближи. Не ревнувай от приятелите ѝ момчета, първо ги опознай, а после си прави изводи за тях.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия