Признаците, които показват, че най-добрия приятел на гаджето ти те харесва

2015-07-26 16:01:00
Признаците, които показват, че най-добрия приятел на гаджето ти те харесва
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжкото приятелство най-често се разпада заради жени. Всичко може да е наред и двама приятели да имат прекрасни отношения, докато между тях не застане жена. Така може да се съсипе и връзката между теб и гаджето ти, защото неговият най-добър приятел те сваля. Как да разбереш?

 

Текстови съобщения. Няма лошо да си чатиш с неговите приятели и да сте близки, но ако той често ти се обажда и те търси, пише ти и демонстрира близост, трябва да внимаваш. Има голяма вероятност той да те харесва и да се опитва да се добере до теб. Ще е странно, ако си пишеш повече с него, отколкото с гаджето си.

 

 

Споделяне на снимки. Колко често си чатиш с гаджето и си споделяте снимки от ежедневието? Вероятно често, благодарение на модерните технологии и твоя смартфон. Но ако по-често общуваш с неговия най-добър приятел и си пращате снимки, помисли дали това е нормално. Ако той се появи полугол на някой фотос, определено не е случайно.

 

Неговият най-добър приятел никога не говори за други момичета. Той не е водил момиче, когато излиза с вас, не споделя да е харесал някоя, нито пък се сваля с други жени пред вас. Вероятно той иска да те впечатли и да ти покаже, че не харесва други и не изпитва влечение към тях. Но е притеснен от факта, че ти си гадже на най-добрия му приятел.

 

Ти си приоритет за него. Оказва се, че гаджето ти е на работа и ти имаш спешна нужда от помощ. Няма на кого друг да звъннеш и се обаждаш на неговия най-добър приятел. Той прави и невъзможното да дойде и да ти услужи с помощта си, въпреки че зарязва семейството си или други близки хора. Ако ти си приоритет на най-добрия му приятел, значи той има някакви по-специални чувства към теб.

 

Правил ти е намеци. Разбира се, не е нужно да е бил груб и да е поискал да правите секс, за да се усетиш, че той има нещо повече към теб. Просто се е шегувал, докосва те уж случайно или прави друг намек. Определено трябва да внимаваш в такава ситуация и е най-добре да поговориш с него, за да изясните отношенията си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 8 години

Какво?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия